Paddington
Trådstartare
det har alltid att göra med en balans och syra, är den inte rätt så.........Nädå, ni har inget att relatera till! Sådeså!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
det har alltid att göra med en balans och syra, är den inte rätt så.........Nädå, ni har inget att relatera till! Sådeså!
Vad kan bli fel med scampi och lime??det har alltid att göra med en balans och syra, är den inte rätt så.........
det är nog därför ingen av oss är domare i riktiga MasterchefJag skulle aldrig märka om det saknades något
Låter gott, men alltså hur får man in den i munnen? 4 skivor bröd på höjden liksom, tror inte jag kan gapa så stortJag ser mig själv som någon som är rätt bra på att ta in influenser från olika håll i min matlagning, så signaturrätten förändras och utvecklas med jämna mellanrum.
Just nu försöker jag fokusera på lite mer hälsosam mat i vardagen även om allt såklart inge bara kan vara nyttigt.
Så med det sagt skulle jag nog ändå säga att min paradrätt har kommit att bli en riktigt rejäl macka med spännande kombinationer och olika texturer. Mackan baseras på surdegsbröd som min side-kick i köket är ansvarig för och vegetariska quinoabiffar och brukar ungefär vara såhär
Lager ett; bröd, chilimajonäs (det ska vara rejält med hetta), gemsallad, quinoabiff, tomater, paprika och picklad rödlök.
Lager två; bröd, stekt portabello och halloumi
Lager tre; samma som lager ett
Mackan avslutas med ett bröd och serveras med fördel ihop med ugnsstekt sötpotatis kryddad med flingsalt.
Håller med, jag gör som @fio och hoppas på att få lite inspiration...Yayy. Ännu en spännande lek att läsa. ^^ blev hungrig av temat dock.
Erkänn att det var min! Nyttigaste lunchenHåller med, jag gör som @fio och hoppas på att få lite inspiration...
Räknade dock inte med att se dagens lunch bland signaturrätterna
Kniv och gaffel min vän, kniv och gaffelLåter gott, men alltså hur får man in den i munnen? 4 skivor bröd på höjden liksom, tror inte jag kan gapa så stort
Ahaaa som en smörgåstårtaKniv och gaffel min vän, kniv och gaffel
Vik hädan demon! Ingen jämför min paradrätt med en smörgåstårtaAhaaa som en smörgåstårta
Vik hädan demon! Ingen jämför min paradrätt med en smörgåstårta
Min paradrätt blir då en blandning mellan moussetårta och no bake cheesecake.
Botten är en tunn kladdig brownie med mörk choklad och en gnutta espresso i. Uppepå är det ett tjockt lager hallon mousse/cheesecake som är lite småsyrlig (passerade hallon, cream cheese, grädde, creme fraiche, gelatin, citronsaft och lite socker)
Toppad med ett tunt lager hallongelé, färska hallon och myntablad
Du måste ju inte göra som @FiaM och äta den till lunchJag bantar här!
Jag vet inte jag, det kommer ta ett bra tag för mig (troligtvis hela leken) innan jag kan se dig som annat än potentiellt ond alltså
Eh, jag menade såklart som en smörgåstårta fast godare? Där enda likheten är ät-metod
Jag vet inte jag, det kommer ta ett bra tag för mig (troligtvis hela leken) innan jag kan se dig som annat än potentiellt ond alltså