VLMF
Trådstartare
Denna trådstart är utbruten från en annan tråd av en moderator. Vi gör det ibland när ett ämne verkar intressant för flera och/eller egentligen inte passar under den ursprungliga trådrubriken.
Det här första inlägget är alltså ingen vanlig trådstart av den här användaren. Efterföljande inlägg kan komma från den gamla tråden eller vara svar som skett i denna utbrutna tråd.
Jag har en väninna som är livsmedelskemist som bekräftade att lättprodukter (lätt creme fraiche, lättmjölk, lättyoghurt, matlagningsgrädde osv) är i stort sett samma som den fullfeta produkten men utspätt med vatten och tillsatt lite stabiliseringsmedel och konserveringsmedel. Jag bojkottar lättprodukter och köper de fullfeta istället. Vill jag ha en tunnare grytsås än ren grädde/creme fraiche häller jag i lite vatten själv
Det här första inlägget är alltså ingen vanlig trådstart av den här användaren. Efterföljande inlägg kan komma från den gamla tråden eller vara svar som skett i denna utbrutna tråd.
Jag har en väninna som är livsmedelskemist som bekräftade att lättprodukter (lätt creme fraiche, lättmjölk, lättyoghurt, matlagningsgrädde osv) är i stort sett samma som den fullfeta produkten men utspätt med vatten och tillsatt lite stabiliseringsmedel och konserveringsmedel. Jag bojkottar lättprodukter och köper de fullfeta istället. Vill jag ha en tunnare grytsås än ren grädde/creme fraiche häller jag i lite vatten själv
Senast ändrad av en moderator: