Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Stek tärnad kyckling (vi brukar använda filéer)
Ha i tärnad paprika och hackad lök.
Häll i champinjoner.
Låt allt fräsa ihop en stund.
Häll sedan på kycklinbuljong, matlagningsgrädde och redning så att det blir krämigt.
Häll grytan i pajskalet strö på lite riven ost.
In i ugnen tills osten fått fin färg.
Googlar du efter brittiska eller Amerikanska "chicken pie"s så får du en uppsjö av recept utan äggstanning och med massa härliga smakkombinationer. Tror inte jag stötte på en enda paj i England med äggstanning. (Om jag inte beställde en "quiche" då)
Du kan ju prova lätta till "Jamie oliver", "ottolenghi" eller någon kock/restaurang du gillar så begränsar det sökningen lite.
Min mamma brukar göra en supergod paj (vegetarisk till mig iofs, men kyckling i originalet) utan äggstanning. Fyllningen görs bara på crème fraîche vitlök, grädde och hönsbuljong tror jag. Borde gå googla sig till
Blanda tillagade kycklingbitar och ev stekt vårlök, rostad vitlök och kokta sparrisknoppar med riven ost (smakrik) och valfri creme fraiche (parmesan/vitlök är mycket god), krydda med sakt och peppar och ev örtkrydda toppa med tomater och persilja. Mums.
Hästnyheter Jag tänker att det absolut kan gå för min lättfödda islandshäst att överleva utsläppt under en västkustvinter. Då talar jag överleva och...
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.