TeamLundVer
Trådstartare
Jag ska baka kanelbullar för första gången i mitt liv och jag behöver ett recept på saftiga kanelbullar som inte är torra ens efter att ha varit en vända i frysen.
Några förslag?
Några förslag?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Oavsett recept har jag alltid MINST dubbelt så mycket fyllning (nu lät det kanske som att jag är rutinerad bullbakare, det är jag inte så förmodligen är det någon annan som har bättre tips).Jag ska baka kanelbullar för första gången i mitt liv och jag behöver ett recept på saftiga kanelbullar som inte är torra ens efter att ha varit en vända i frysen.
Några förslag?
Receptet som står på vetemjölspåsen (Kungsörnen).
Jag brukar få beröm för mina kanelbullar. Inte för mycket mjöl, margarin i degen och smör i fyllningen.
Hur bakar man ut med olja?Jag kör också efter det, använder så lite mjöl det bara går och har provat att baka ut dem med olja istället för mjöl. Tror också att den viktigaste nyckeln är mycket fyllning.
Jag bakar inte bullar så ofta men jag skulle inte råda en nybörjare att krångla med olja.Hur bakar man ut med olja?
Receptet på påsen som någon annan skriver funkar bra, förutom att jag använder mindre mjöl (jag vet inte hur mycket mjöl jag använder, jag tillsätter efterhand till jag får rätt konsistens på degen) och tillsätter en halv tsk hjorthorsnsalt för att få dem extra luftiga.Jag ska baka kanelbullar för första gången i mitt liv och jag behöver ett recept på saftiga kanelbullar som inte är torra ens efter att ha varit en vända i frysen.
Några förslag?
Jag kör också efter det, använder så lite mjöl det bara går och har provat att baka ut dem med olja istället för mjöl.
Jag tycker inte påsens blev så himla bra Någon dom har tips på bättre recept?
Fantastiskt! Jag trodde jag var den enda vuxna (?) personen i det här landet som aldrig bakat bullar.
Fast nu är jag väl det