DarkInNight
Trådstartare
Efter 14 år som vegetarian har jag köpt en julskinka för första gången och sen ett par veckor har jag funderat mer och mer på att börja introducera kött igen.
Jag är/har varit vegetarian eftersom jag inte gillar hur djur "produceras" på löpande band och jag insåg att om jag ska gynna dem som sköter sina djur på ett humant sätt så måste jag köpa kött därifrån.
Det finns en gård i närheten som föder upp KRAV-grisar, de får gå ute om de vill och verkar överlag ha det väldigt trevligt. De sköter sina djur såpass bra att det känns bra i hjärtat att äta kött från djur som kommer därifrån.
Om jag ska äta kött så ska det enbart komma ifrån den gården.
Men hur går man tillväga för att lära sig äta kött igen?
Jag har ju vant mig av att äta kött, äcklas av buljonger, köttbullar, köttfärs etc. Har svårt för att skära och tillreda kött, gillar inte lukten av rått kött.
Rejäla grillade köttbitar känns mer ok av någon anledning.
Jag är/har varit vegetarian eftersom jag inte gillar hur djur "produceras" på löpande band och jag insåg att om jag ska gynna dem som sköter sina djur på ett humant sätt så måste jag köpa kött därifrån.
Det finns en gård i närheten som föder upp KRAV-grisar, de får gå ute om de vill och verkar överlag ha det väldigt trevligt. De sköter sina djur såpass bra att det känns bra i hjärtat att äta kött från djur som kommer därifrån.
Om jag ska äta kött så ska det enbart komma ifrån den gården.
Men hur går man tillväga för att lära sig äta kött igen?
Jag har ju vant mig av att äta kött, äcklas av buljonger, köttbullar, köttfärs etc. Har svårt för att skära och tillreda kött, gillar inte lukten av rått kött.
Rejäla grillade köttbitar känns mer ok av någon anledning.