Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Håller med om att det är bäst att kunna välja själv. Bor utomlands och här har alla pizzerier några pizzor på matsedel, men mest populärt är att beställa med två valfria pålägg och betala lite extra om man vill välja fler. Finns även en nudelrestaurang där man själv väljer vilken sorts nudlar man vill och sen grönsaker, kött och sås. Mycket enklare än att läsa igenom en meny och plocka bort och lägga till.Jag fattar verkligen inte poängen med att de har typ 70 olika pizzor med olika kombinationer av pålägg, sällan någon som jag ens vill ha och ofta väldigt likadana kombinationer (typ alla med kyckling innehåller banan och curry också, till exempel). Varför inte ha ett grundpris och sen 5 kr per extra ingrediens till exempel? Hela systemet är ju ologiskt!
(Med det sagt beställer jag helst en Hawaii, utan ost!)
Jag älskar pizza. Har en favoritpizzeria.
Beställer alltid samma, en Iraj utan köttfärs med ruccola istället.
(Tomatsås, Ost, Köttfärs, Lök, Jalapeno, Färsk vitlök, Tomater, Cayennepeppar, Orientdressing)
De kan mitt namn och brukar avsluta min mening innan jag hinner göra det
Jag skulle aldrig justera något om det är fullsatt och stressigt i köket Alternativt frågar om det är okej, annars tänker jag att kockarna ska slippa allt för dryga bongar ^^Har plötsligt insett vilken enkel människa jag är. Jag beställer något från menyn, spelar inte så stor roll vad det är, ändrar inte något, bryr mig förmodligen inte om jag får något helt annat när maten väl kommer och har ingenting emot ananas och banan i mat. Så länge pizzerian inte serverar mig ärtsoppa kommer jag med stor sannolikhet att äta och vara nöjd ändå.
Och tack och lov att vi inte ska gå och äta pizza tillsammans. Tänk att hamna i kön bakom 50 bukefalister som alla ska ändra eller lägga till något på sin beställning
Äter olika pizzor men tar alltid bort kött så det blir lite olika vegetariska i alla fall. I min närmsta stad finns det en pizzeria som gör en magisk variant av margherita pizzor. Låter jättetrist jag vet, vet inte vad dom gör, om det är tomatsåsen som är speciell eller vad men jättegoda och toppas med ruccola/sallad och lite soltorkade tomater.När ni köper mat på pizzerian köper ni då en befintlig pizza, sallad, annan maträtt eller lägger ni till och/eller drar i från?
Jag äter kyckling men inte annat kött och tycker att det är lite trist med vegetariskt så jag köper ofta en pizza med kött och byter ut det mot kyckling.
Just nu har jag dock ätit en befintlig kycklingpizza med curry och nötter.
Köper ni mycket samma eller varierar ni?
Diskutera gärna allt runt pizzerior. Hiss och diss.
Alltså, får man en riktigt välgjord pizza vill man ha så få ingredienser som möjligt. Några få smakpunkter och sedan ren njutning.Äter olika pizzor men tar alltid bort kött så det blir lite olika vegetariska i alla fall. I min närmsta stad finns det en pizzeria som gör en magisk variant av margherita pizzor. Låter jättetrist jag vet, vet inte vad dom gör, om det är tomatsåsen som är speciell eller vad men jättegoda och toppas med ruccola/sallad och lite soltorkade tomater.
Jag är väldigt förtjust i hawaii med kebabsås, men varierar ibland med någon variant som har lufttorkad skinka och ibland pizza med korv.
Vi har en väldigt bra "finpizzeria" här och där beställer jag alltid en pizza med avokado, mango, fetaost och annat mums. Hade aldrig trott att det skulle vara en bra pizzakombo men det är en riktig smaksensation
Det låter inte som sunkpizza. Och inte konstigt heller. Jag fick ungefär en sådan pizza nyligen, men har glömt var. Var köper du din?Jag gillar "konstiga" pizzor, ett av favoritställena har tex en med rostad blomkål, hasselnötter och pumpa.
Hmm, var ett tag sen så måste tänka.. de lägger nog på mkt efteråt tror jag. De har vunnit SM eller ngt med den pizzanVad spännande finpizzan låter! Är allt varmt eller lägger dom på efter ugnen?