Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det finns forskning på att rödhåriga individer har en betydligt lägre smärttröskel än icke rödhåriga.
Rödfuxmärrar är skitroliga att retas med, tvärtänder men bara på skoj fast för en oinvigd kan det se ganska så farligt ut när dom "attackerar" och sätter tänderna i armen eller benet (eller arslet) men hittills har jag inte träffat på en rödfuxmärr som betett sig farligt och elaka är dom definitivt inte, bara lite vassare och snabbare i tanken.Myten om att fuxar, framförallt fuxston ska vara mer jävliga än andra hästar. Har träffat många härliga fuxar, och äger nog ett av de snällaste fuxston som världen skådat.
Här i stallet har vi faktiskt haft en häst som reagerade på hästar med ljusa täcken. Han började attackera dom och dom förstod ju ingenting dom stackarna.Mja, jag tror fortfarande att det är andra mekanismer bakom. Som personlighet. Tänker att man skulle få samma effekt om man la på ett ljust täcke, och det har jag aldrig hört någon säga.
Fast var det inte precis tvärtom?
Jag själv läste förut i nån artikell att man trott att motståndet berodde på lägre smärttröskel men att det visade sig vara precis motsatsen i den frågan, att rödhåriga är mer smärttåliga och mer motståndskraftiga till vissa typer av narkos pga rödhåriga motarbetar nån substans snabbare i narkosmedlet än andra.
På mig som är rödhårig stämmer det precis. Är extremt smärttålig och är sjukt tålig mot tex lokalbedövning..ibland vill tandläkaren slita sitt hår
@bejkonfis Tycker att jag känner igen det från en Lena Furuberg-serie?
Vill minnas att det inte finns forskning, men att det skulle gå att forska på och att myten om att denna forskning finns kommer sig av ett en forskare svarade på frågan om det här med fuxfärg och svarade just att det skulle gå att forska på men att det inte är gjort.Jag har läst att det finns forskning på att humör och fuxfärg hör ihop.
.
För länge sedan trodde folk verkligen att djur kunde tala under julaftonsnatten eller midvinter natten som det kallades då och då trodde man även på gårdstomten, vättar och troll. Dock inte på Jesus då man ännu inte hade någon större kontakt med övriga världen. Eller på jultomten för den delen som är en betydligt senare figur. Samt att blot, alltså att offra ett djur blidkade gudarna så man fick bättre skörd nästa år och att jorden var platt. Men det är måååånga hundra år sedan dock inget som först uppstod i en Lena Furberg serie även om Lena Furbergs serier är mycket bra
@bejkonfis Tycker att jag känner igen det från en Lena Furuberg-serie?