Det gör man säkert. Jag har nog aldrig ätit det, jag har bara sett dem göra det och prata om det
Jag försökte en gång. Det gav mig nästan gråa hår.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det gör man säkert. Jag har nog aldrig ätit det, jag har bara sett dem göra det och prata om det
Säger man lost eggs blir det inte Masterchef. Duh!Ja. Sen säger man väl förlorat ägg också?
Äkta systerkärlek!@niphredil Jag har aldrig gjort det. Men för din skull kan jag lära mig, kära syster
Tillsammans?Äkta systerkärlek!
Ps. vill också ha pavlova.
Äkta systerkärlek!
Ps. vill också ha pavlova.
Hur kan man misslyckas med pocheringen?Jag försökte en gång. Det gav mig nästan gråa hår.
Säger man lost eggs blir det inte Masterchef. Duh!
Hur kan man misslyckas med pocheringen?
Haha nä!Tillsammans?
Åh, pavlova Det måste vi göra. Typ nu. Måste bara hitta recept på marängbotten. Den ska ju vara sådär mjuk inuti och inte hård som här i Sverige.
Edit: Hittat recept. Kom hit och pav med mig
Fast du ska ju inte vispa ägget utan bara låta det glida ner i vattnet.Det var inte svårt alls Jag fick inte till snurrningen utan de första blev mer vispade än pocherade
övning ger färdighetTyvärr är det inte helt enkelt
Fast du ska ju inte vispa ägget utan bara låta det glida ner i vattnet.
Att ägget inte ska vispas vet ju vilken idiot som helst.
(läs: här är en idiot som inte visste det )
om man ger sig på att göra pocherade ägg så vet man att ägget inte ska vispas