Är på semester utomlands och har lägenhet med gasspis. Jag tycker den är alldeles underbar att laga mat på! Och jag känner mig som en TV-kock varje gång!
Antagligen kommer vi att behöva byta ut spisen hemma inom kort... (De senaste åren har någon vitvara gått sönder varje gång vi rest utomlands, så nu är det faktiskt bara spisen vi inte fått byta ut ännu.) Och nu har jag börjat fundera på om man skulle skaffa en gasspis i så fall och få känna sig som en TV-kock även hemma!
Är det någon som har erfarenhet av gasspis och kan berätta lite om för- och f f a nackdelar? Jag kan ju tänka mig att man inte så gärna gör långkok på en sådan... vill väl inte gärna lämna köket med något brinnandes... Så jag antar att man i så fall har någon slags kombination med "vanlig" häll också.
Antagligen kommer vi att behöva byta ut spisen hemma inom kort... (De senaste åren har någon vitvara gått sönder varje gång vi rest utomlands, så nu är det faktiskt bara spisen vi inte fått byta ut ännu.) Och nu har jag börjat fundera på om man skulle skaffa en gasspis i så fall och få känna sig som en TV-kock även hemma!
Är det någon som har erfarenhet av gasspis och kan berätta lite om för- och f f a nackdelar? Jag kan ju tänka mig att man inte så gärna gör långkok på en sådan... vill väl inte gärna lämna köket med något brinnandes... Så jag antar att man i så fall har någon slags kombination med "vanlig" häll också.