Sv: En till tråd om mat!
För varje rätt man planerar redan i inhandlingsstadiet, bör man också planera vad det blir för rester av det man planerar och vad man ska handla för att göra en ny rätt av det. Då slår man många flugor på en smäll, effektiv matlagning/tid/ekonomi och miljötänk, vi slänger way to much mat.
När du lagar mat, så gör till ett helt kompani. Tar lika lång tid som till en person. Sen äter du det några dar. Vips så behöver du bara laga mat ett par ggr i veckan.
Fundera ut nån ny rätt emellanåt, som du kan tänka dig. Bläddra runt på receptsidor, tex tasteline. Sen utökar/förändrar du receptbanken/menyn efterhand.
För varje rätt man planerar redan i inhandlingsstadiet, bör man också planera vad det blir för rester av det man planerar och vad man ska handla för att göra en ny rätt av det. Då slår man många flugor på en smäll, effektiv matlagning/tid/ekonomi och miljötänk, vi slänger way to much mat.