Enya
Trådstartare
I ett tillfälle av fullständig hjärnsläpp stoppade jag in en creme fraiche i frysen när jag packade upp min mat jag handlat. Den har stått kvar där när jag upptäckte den efter ett dygn eller så. Min stora fundering, så klart, är om det går att tina den och äta eller om den är "förstörd"?
Jag vet, jag vet, jag vet! Jag har mina matproblem med bäst-före-datum och så, men det är ju inte riktigt samma sak som detta egentligen.Eller hur? Men det borde vara någon som gjort samma sak som jag och som kan svara på om det ens är lönt att tina upp den...
Jag vet, jag vet, jag vet- jag borde nog fundera på mina matproblem mer än en gång, men
om den inte ser och är god liksom!
Och på tal om det, vad för konstigt har ni stoppat i frysen???
Jag vet, jag vet, jag vet! Jag har mina matproblem med bäst-före-datum och så, men det är ju inte riktigt samma sak som detta egentligen.Eller hur? Men det borde vara någon som gjort samma sak som jag och som kan svara på om det ens är lönt att tina upp den...
Jag vet, jag vet, jag vet- jag borde nog fundera på mina matproblem mer än en gång, men
Och på tal om det, vad för konstigt har ni stoppat i frysen???