Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det här med diverse såser på pizzan (utöver tomatsås som ju ändå är vanligare än bianco) är inte det en helt absurd grej? Vem i all världen kom på det?
Jag gillar ruccola på pizza, men den får inte mellanlanda i en pizzakartong innan. Hämtpizza tål mindre än äta på lokal-pizza
Jag håller med, ruccola och liten mängd sås (typ vitlökssås) kan vara supergott men då måste man ju börja äta pizzan inom 30 sekunder från att ruccolan och såsen lagts på. På hämtpizza borde det starkt avrekommenderas (för jag är så dum att jag beställt det till och med mer än en gång i förhoppning om den där goda upplevelsen man inte får).
Tycker det kan vara gott med vit kebabsås eller bea till men då vill jag ha den vid sidan av. Absolut inte på, det blir så soggigt.Det här med diverse såser på pizzan (utöver tomatsås som ju ändå är vanligare än bianco) är inte det en helt absurd grej? Vem i all världen kom på det?
Det är något de i alla fall hajat lite härborta. Oftast finns det tre olika storlekar att välja på, oavsett topping.Sen skulle pizzeriorna ofta behöva halvera storleken på pizzorna så att alla som ska äta kan få välja sin egen fyllning. Nu får man sitta och pussla viljor för att de gigantiska pizzorna i samma smak ska distribueras lagom över mängden ätande. (Senaste tiden ungefär 3 pizzor på 5 ätande)
Ibland finns det barnpizzor, men då är det också ofta kopplat till att bara vissa kategorier pizzor kan göras.
Någon av dem, troligen. Precis som sås på pizza, är ju även Trump populär bland många.Djävulen? Trump?
Det här med diverse såser på pizzan (utöver tomatsås som ju ändå är vanligare än bianco) är inte det en helt absurd grej? Vem i all världen kom på det?
Sen skulle pizzeriorna ofta behöva halvera storleken på pizzorna så att alla som ska äta kan få välja sin egen fyllning. Nu får man sitta och pussla viljor för att de gigantiska pizzorna i samma smak ska distribueras lagom över mängden ätande. (Senaste tiden ungefär 3 pizzor på 5 ätande)
Ibland finns det barnpizzor, men då är det också ofta kopplat till att bara vissa kategorier pizzor kan göras.
Till kebab, möjligen. Men om man har kebabsås på pizzan också blir det ju knappt någon skillnad på de olika rätterna.För att kebabsås är det godaste som finns
Till kebab, möjligen. Men om man har kebabsås på pizzan också blir det ju knappt någon skillnad på de olika rätterna.
Jag gillar deras milda vitlökskebabsås! Jättegott till kebab, och kött, och tacos.. och det mesta ärligt talat.Det blir det ju visst
Shysst käks kebabsås, omg!
Har den till all mat jag lagar förutom grytor och pannkakor.
Pasta, makaroner och kebabsås, dra åt helvete vad gott det är!
Jag gillar deras milda vitlökskebabsås! Jättegott till kebab, och kött, och tacos.. och det mesta ärligt talat.
Nu när du säger det blir jag faktiskt osäker på om jag ens provat den.. skriver upp det på inköpslistan bums!Jag är ingen vän av vitlök men den vanliga
En av sakerna som gör livet värt att leva!
Det här med halvgräddad pizza tipsade Stefan Löfven om i ngn intervjuEtt par pizzatips kanske kan funka här också - hacks som har förhöjt pizzaätandet för mig iaf! Det första är för oss som inte har pizzeria i kvarteret: Be att få pizzan halvgräddad. Sätt sedan ugnen på 250 grader med en plåt i och grädda klart hemma på varm plåt. Jag äter ungefär 1/3 pizza (och drar mig inte för att be att få med resten i en kartong när jag äter på plats). Bästa sättet att värma pizza utan soggig botten är att först köra den någon minut i micron, sen värma klart den i torr stekpanna några minuter. Frusen tinar man den först, framme eller i micron.