Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Just det, jag har faktiskt två vänner som brukar äta ostbågar tillsammans med Ahlgrens bilar! Det låter rätt okej, men jag vill minnas att jag inte var så förtjust när de övertalade mig att testa.Vet inte om det är jättekonstigt, men jag gillar chips (helst sourcream) och mjölkchoklad tillsammans, alltså i samma tugga. Återigen det där med sött och salt tillsammans!
Mitt konstigaste tror jag är fiskbullar i hummersås. Skäms lite men älskar det.
Eh, givetvis kan man det.Tonfisk med wasabi är jag väldigt svag i.
Min partner anser att man kan äta fiskpinnar med lingonsylt.
Tonfisk med bearneisesås
När jag va liten åt jag kokt ägg med strösocker ist för salt...
Fast honung på sked, doppad i flytande vispgrädde o sen rullad i kokos..
Lite mörk choklad eller kakao i gryträtter har jag sett i snajdiga recept. Min mamma hade det ibland när jag växte upp. Hon hade lärt sig det på en indonesisk restaurang i Amsterdam.Ketchup och café de Paris sås är helt gudomligt, men mina vänner tycker att jag är konstig.
Att steka korv i ketchupen är tydligen också skumt?
Och om jag föreslår en bit mörk choklad i grytan är jag tydligen galen?
Å tidigare åt jag ofta mjölkchoklad (marabou) tillsammans med sura rosa bananer (sura skumbananer). Älskade blandningen mellan surt och sött! Var länge sen jag åt det sist dock.Vet inte om det är jättekonstigt, men jag gillar chips (helst sourcream) och mjölkchoklad tillsammans, alltså i samma tugga. Återigen det där med sött och salt tillsammans!
Yoghurten med ketchup och senap . Vilken blandning . För mig blir det en jättekrok bland smaklökarna.Allt beror på sammanhang! Många tycker jag är galen om jag säger att jag har ketchup och senap i yoghurten... Men när jag säger att det är en grundbas i hemgjord dressing så är det plötsligt helt normalt!
Förutsatt att det är en kall dryck, som tex sangria, är det riktigt gott! Sangria innehåller dock även soda som fanta eller liknande.För övrigt tycker jag det är HELT barockt att blanda rödvin och apelsiner till en slags märklig dryck, men stora delar av världen verkar ju anse att det är delikat.