På mitt Systembolag fanns den icke.... Så jag beställde en (!) av 2015. Hoppas den är god den med.....Jag har byggt upp ett relativt ansenligt förråd av 2014 vid detta laget
Tyvärr slösade jag upp två flaskor på min ungdomliga granne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
På mitt Systembolag fanns den icke.... Så jag beställde en (!) av 2015. Hoppas den är god den med.....Jag har byggt upp ett relativt ansenligt förråd av 2014 vid detta laget
Tyvärr slösade jag upp två flaskor på min ungdomliga granne.
Hallå @hastflicka Jag följer nakedwinery på instagram för jag gillar deras bilder. Sen inser jag att de håller till i Oregon!! Har du smakat deras viner? Är de lika coola och laid back och goda och fina som bilderna? Jag kan inte testa själv eftersom de inte finns i Sverige.....Visa bifogad fil 34204
Du får ta mig med dit när jag hälsar på!Ahh Naked Winery
De har ett "tasting room" har i McMinnville dar jag bor och var den forsta vinklubb jag var med i. Deras viner ar mycket bra, som ena sonen uttryckte det, "De har aldeles for bra viner egentligen for att behova kora de namn och den jargong de gor". (Men da det finns mer an 700 wineries har i Oregon behovs kanske nagot uppseendevackande for att markas anda?)
Da och da koper jag fortfarande en flaska, eller satter mig i "tasting room" och smakar mig igenom nagra nya sorter. Som sagt ... helt klart bra vin och dessutom sa mycket annat kul de har.
Oh nej, då! Det kommer att bli en såå trevlig vistelse!!
OT tycker du att det finns mindre brödiga champagner nu än för låt oss säga 10-15 år sedan? Är det färre märken som låter vinet vila på jästen? Jag tycker att det var väldigt länge sedan jag fick tag i någon som smakade som uppblöt rågbrödGivetvis Gott men kan ligga ett tag till. Madiran och speciellt Bouscassé kräver lagring.
Edit: Tror jag har minst en -14 i garderoben.
OT tycker du att det finns mindre brödiga champagner nu än för låt oss säga 10-15 år sedan? Är det färre märken som låter vinet vila på jästen? Jag tycker att det var väldigt länge sedan jag fick tag i någon som smakade som uppblöt rågbröd
Och det kan ju vara rätt njutbart att leta Det finns ju en mottrend även där med mer "naturliga"-viner. Så om ett par år kanske...Jag skulle säga att det är lite som med rödvinerna, de görs mer publikfriande... dvs färre som har vilat på jästen. Man får leta lite helt enkelt.
Pol Roger har jag druckit...(*duckar och viskar*)..blandad till kir royale (jättegott med brödigheten til svartvinbär och sötma - but the horror, the horror).Jag skulle säga att det är lite som med rödvinerna, de görs mer publikfriande... dvs färre som har vilat på jästen. Man får leta lite helt enkelt.
Edit: Har du provat Pol Roger Vintage 2009? Den har en brödig ton. Annars ska ju Deutz NV vara brödig också men det är så länge sedan jag drack den att jag inte kommer ihåg hur den smakade.
Pol Roger har jag druckit...(*duckar och viskar*)..blandad till kir royale (jättegott med brödigheten til svartvinbär och sötma - but the horror, the horror).
Sedan är vinbudgeten begränsad just nu
Jag brukade ha ett bubbellager i en garderob, men det blev att det försvann till fläskpannkaka (godast maten till)Jag vet inte om jag törs kommentera det där...
Min budget är vanligtvis begränsad också... men har som sagt mer eller mindre jobbat ihjäl mig (med ett visst vidhängade ekonomiskt uppsving) och då bränner jag lite cash på vingarderoben, because I'm worth it. Normalt köper jag inte vintagechampagne!
Edit: Plus att om jag köper lagringsvin nu kan jag ju njuta av dem när jag är pank igen