Hittarinte
Trådstartare
Nu är det stora frågor jag funderar på. Är det någon mer än jag som har noterat att det finns olika bra ostbågar, fast det är samma märke (det klassiska)?
Ibland är de lite smalare med lite mer krydda och liiite sega. Det är den bästa sorten! Ibland är de dessvärre lite större, kortare, krispiga och inte lika ostiga. Dåligt. De största påsarna med 450 gram är oftast bäst. Men inte alltid!
Är det olika fabriker? Olika råvaror? Eller är produktionschef Kalle helt enkelt bättre på att göra ostbågar än produktionschef Ingrid?
Ibland är de lite smalare med lite mer krydda och liiite sega. Det är den bästa sorten! Ibland är de dessvärre lite större, kortare, krispiga och inte lika ostiga. Dåligt. De största påsarna med 450 gram är oftast bäst. Men inte alltid!
Är det olika fabriker? Olika råvaror? Eller är produktionschef Kalle helt enkelt bättre på att göra ostbågar än produktionschef Ingrid?