Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Sen så tror jag alltid att det finns en anledning till varför de flesta kockar föredrar gas. Jag personligen har aldrig haft några problem med att sjuda heller.
uppenbar nackdel med gas: brandrisk, förvaras gasflaskorna i bostaden så tar det ordentligt fyr vid brand, explodera lär de inte göra då det sitter smältsäkringar men det brinner friskt ändå.
Eller ska vi satsa på en hederlig gammal häll (vi vill ha gjutjärnsgrytor, så induktion går bort).
Vad jag förstår kan man till och med laga mat på induktionsspisen med hällen täckt av tidningspapper (rekommenderas när man ska göra knäck el. dyl med socker- det enda som ska vara svårt att få bort från hällen enl. försäljare).
Jag förstår inte riktigt heller problemet med att få hällen ren då jag inte hört någon annan som haft problem med detta, vad är det för märke på spisen? Kan det vara ett "måndagsexemplar"?