R
Raderad medlem 6459
I värsta fall kan jag pressa några apelsiner och en citron till Niffe eller göra en smoothie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
I värsta fall kan jag pressa några apelsiner och en citron till Niffe eller göra en smoothie.
Vad kan man ha för kaffe hemma som folk dels brukar tycka smakar ok och dels inte kräver nån dyr maskin?
Vad är så jobbigt med te? (förutsatt att du har te hemma)Bäst är när min partner är med för han tycker inte att te är jobbigt. Men när folk varken gillar kaffe eller te hjälper ju inte det.
Men det ÄR lite knäppt att det blir en sån grej med kaffet.
Får jag middag hos folk som inte dricker kaffe själva blir jag helt vilsen efter maten. Jag är svårt beroende.
Snabb googling ger att pressokanna verkar dyrt. Vattenkokare har jag.
Finns billig på IKEA (och ja, de har ju postorder eller så får du tvinga någon Bukefalist att åka förbi dig ).
Vi har mjukt vatten här så jag kör med Zoega Mollbergs blandning. Den är mörkrostad så jag kan dricka den (syrorna som triggar magkatarren försvinner vid högre rostningsgrad).
Det jobbiga är delvis att jag inte är så förtjust i te och jag har tesnobberi omkring mig. Snobberi som gör att tepåse är väldigt svårt. Jag känner att jag inte KAN, tror jag.Vad är så jobbigt med te? (förutsatt att du har te hemma)
Jag nöjer mig med en micrad kopp varmt vatten och en tepåse. Krångligare än så behöver man inte göra det.
Ja då kan det ju vara svårt. Som icke kaffe drickare hemma har jag svårt att veta vad som är gott att ha hemma. För mig smakar allt kaffe samma typ, jag har så mycket mjölk och socker i.Det jobbiga är delvis att jag inte är så förtjust i te och jag har tesnobberi omkring mig. Snobberi som gör att tepåse är väldigt svårt. Jag känner att jag inte KAN, tror jag.
Sen är ju enbart kaffe så klart lättare än kaffe + x.
Mina pulversoppor och shakes. Jag önskar verkligen att jag tyckte det smakade mer än "typ nästan ätligt".
Instämmer gällande detta. Varför måste sä många (trots socker i ingredigenslistan) tvunget smaka gipsvägg?
Lägger till: Banan. Nyttigt, smidigt och bra men jisses konsistensen =
Dammet. Du glömmer dammet. Och Varför är de inte lättlösliga i det satans vattnet? Det är ju ok hemma när jag kan ta en bunke och visp, men aldrig i helvetet att jag står och skakar en shake på jobbet. Jag rör med gaffel i mugg. Får kanske skylla mig själv...
Du menar det där som sätter sig i halsen i cirkus en timme efteråt så man hostar sönder?
Man vill ju egentligen skaka, snurra med gaffel, använda en sil och sedan skaka igen. Med 1L vatten. Minst.
Dessutom är det ju samma tråkiga "smaker" hela tiden
Det är säkert en konspiration