iNHALE
Trådstartare
Behöver lite hjälp här... nästa vecka ska jag ha gäst boende över och ska bjuda på mat, såklart. Det är 2 middagar och en lunch det handlar om totalt över dessa två dagar och jag har INGEN aning om vad jag ska göra.
Kriterierna är följande:
- Lättlagat. Jag är inte den vassaste kniven i lådan när det kommer till matlagning.
- Kött. Kött av olika slag är populärt hos gästen i fråga så måltiderna får gärna inkludera detta.
- Billigt. Inga oxfiléer eller liknande men ändå lite bättre än "avskrapet från slakterigolvet".
Det får gärna tillagas i ugnen och "sköta sig själv". Är lite inne på någon typ av köttbit som man låter puttra i en gryta i ugnen ihop med lite goda tillbehör, men vad har man till och vilket kött väljer man?
Kriterierna är följande:
- Lättlagat. Jag är inte den vassaste kniven i lådan när det kommer till matlagning.
- Kött. Kött av olika slag är populärt hos gästen i fråga så måltiderna får gärna inkludera detta.
- Billigt. Inga oxfiléer eller liknande men ändå lite bättre än "avskrapet från slakterigolvet".
Det får gärna tillagas i ugnen och "sköta sig själv". Är lite inne på någon typ av köttbit som man låter puttra i en gryta i ugnen ihop med lite goda tillbehör, men vad har man till och vilket kött väljer man?