Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Efter att ha gått och småätit på resterna under kvällen kan jag konstatera att samma potatisgrejs är ännu godare kall och efter att ha gosat ihop sig lite! Nästa gång ska jag addera lite blåmögelost så är den komplett.En varm potatis...sallad? och grillade köttfärsbiffar. Mycket nöjd med potatisgrejset!
Visa bifogad fil 96632
Åh, så gott det låter. Vilt å gelé är något av det bästaIkväll gjorde sambon älgstek med smörstekt steklök och en sås av skyn och morötterna som steken puttrat med. Jag bidrog med potatisklyftor från airfryern. De fick först ligga i blöt i kallt vatten. Sen fick de en omgång med bakpulver och majsstärkelse innan olja och kryddor. Blev himla krispiga och fluffiga liksom.
Vi hade också röd- och svart-vinbärsgelé.
Så gott!
Så mört och fint kött var det! Han fick MVG igår, kockande sambon.Åh, så gott det låter. Vilt å gelé är något av det bästa
Provar ett nytt recept idag, men som vanligt lite justeringar! Fylld kyckligfilé som fylls med philadelphiaost, vitlök, kronärtskocka (hackad egentligen, men tog creme istället) och hackad spenat (hade ingen, så det uteblev). Salt och peppar både i fyllningen och på kycklingen.
Ska väl egentligen ätas med ris eller så, men har missat att köpa hem så det får bli spagetti istället, haha!
Det är så gott! Har börjat sätta min köttfärssås på morgonen istället så att den får sina 10h. Har också provat att sätta dagen innan och kört 22h. Det blev också superbra, men skillnaden blev inte så att man märkte det, så just nu gäller 10 timmar som bästa utprövade tid.Ikväll gjorde sambon storkok av köttfärssås. Tänk att det kan vara så gott när det är välgjort och fått puttra ihop sig länge!
Efterrätt orkade vi inte efter att väntat så länge på maten att vi åt halvt ihjäl oss.