Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Åh, har du ett bra recept på belgiska våfflor, kanske du vill dela med dig?Ikväll ligger planen för en långmiddag med Moules Mariniere på fina färska svenska musslor, och färska räkor till förrätt med nybakad baguette, sedan riktigt fin närproducerad lövbiff (sådär som jag gillar lövbiff med snäppet tjockare skivor än i vanliga vakuumpacken i butiken) med vitlökssmör, pommes och bea till huvudrätt och en avslutning med chokladmousse med hallon och mynta.
Har inte riktigt satt dryckesvalet än, men det kanske blir en fin cava till förrätten och sedan ett enkelt rödvin till lövbiffen.
Men nu dags att sätta smeten till belgiska våfflorna till frukost.
Jag körde på det här:Åh, har du ett bra recept på belgiska våfflor, kanske du vill dela med dig?
Jag körde på det här:
https://www.koket.se/leila-bakar/leila-lindholm/belgiska-vafflor
Eftersom jag inte gjort belgiska våfflor på egen hand förr är jag lite konfunderad över resultatet, blev mer mjuka än frasiga.
Annars när det gäller våfflor gillar jag det här receptet allra bäst (även om jag använde typ samma innan jag hittade det under detta namn….)
https://tareqtaylor.com/2020/03/frasiga-vafflor/
Tar man bort äggulorna (här hela äggen) så får man till den där mäktiga frasigheten varje gång.
Mina champinjoner har blivit lite mörka och svarta i 'fransarna', kan man fortfarande använda dem i en gryta? De var så fina och vita när jag köpte dem.