Harom dagen grillade jag kyckling, mest lar men ocksa ett brost. Forst la jag kycklingen i en "brine" coconut amino, worcester sas, en skvatt olja, salt och peppar medan jag vantade pa att grillen skulle bli varm.
Under tiden gjorde jag en sorts sas av en stor bunt finhackad platt persilja, en halv burk oliver skurna i stora bitar, en rejal nypa merchen (en rokt chili pepper flakes fran Chile - hade jag inte det skulle jag anvanda nagra droppar smoke och vanliga chili flakes) ett par matskedar capers, en rejal slatt oliv olja, och halva burken vatska fran oliverna.
Nar kycklingen var grillad la jag den direkt i "sasen" och sedan tog jag tid pa mig att se till att vi skulle ata. Det ar helt GUDOMLIGT gott. Da hade kycklingen lite mer an rumstemperatur, sedan hade vi lite skuret pa en sallad, for att ha (typiskt Amerikanska) smorgasar i gar kvall (jag rakade ha Mexicanska brod bolillo hemma). I det har landet "bygger" man en "macka" enligt mina barn man har ett sallads blad, en eller tva lok skivor, en eller tva tomat skivor, kyckling skuren i skivor med lite av sasen over och ost skivor pa det. (Jag anvande ost med hackad hot peppers i osten)
Forst lite smor i en stekpanna och ge brodet's insidor en liten "rostning", sedan bygger man alla delar pa botten delen av brodet och lagger pa toppen ... Pa med en tyngd och platta till det hela i stekpannan och sedan in i ugnen under en broiler sa osten smalter.
SA HIMLA GOTT!
Under tiden gjorde jag en sorts sas av en stor bunt finhackad platt persilja, en halv burk oliver skurna i stora bitar, en rejal nypa merchen (en rokt chili pepper flakes fran Chile - hade jag inte det skulle jag anvanda nagra droppar smoke och vanliga chili flakes) ett par matskedar capers, en rejal slatt oliv olja, och halva burken vatska fran oliverna.
Nar kycklingen var grillad la jag den direkt i "sasen" och sedan tog jag tid pa mig att se till att vi skulle ata. Det ar helt GUDOMLIGT gott. Da hade kycklingen lite mer an rumstemperatur, sedan hade vi lite skuret pa en sallad, for att ha (typiskt Amerikanska) smorgasar i gar kvall (jag rakade ha Mexicanska brod bolillo hemma). I det har landet "bygger" man en "macka" enligt mina barn man har ett sallads blad, en eller tva lok skivor, en eller tva tomat skivor, kyckling skuren i skivor med lite av sasen over och ost skivor pa det. (Jag anvande ost med hackad hot peppers i osten)
Forst lite smor i en stekpanna och ge brodet's insidor en liten "rostning", sedan bygger man alla delar pa botten delen av brodet och lagger pa toppen ... Pa med en tyngd och platta till det hela i stekpannan och sedan in i ugnen under en broiler sa osten smalter.
SA HIMLA GOTT!