Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Idag åt vi en sallad med div. grönsaker, vattenmelon, fetaost och matkorn. Vitlöksbröd gjort på ciabatta till. Gott och fräscht i sommarvärmen och åh vad jag gillar att göra fina sallader!
I dag har vi grillat, fetaost med citron och chili, salladslök, paprika och tomat, sparris och färskpotatis och grön sås.
Jordgubbar, vispgrädde och kaka.
Grillning med lite av varje. En vegoburgare, ett grillspett med souvlakikryddat lamm, lite sparris, lite majs och lite halloumi. Aperol Spritz att dricka och salted caramel-glasspinne till efterrätt.
I förrgår grillade vi spare ribs, gemsallad penslad med olivolja med chili och apelsin, majskolvar och knyte med smör, lök etc. Supergott!
Igår ”gjorde” jag porchetta och potatisgratäng.
Dvs köpte färdig porchetta och färdig potatisgratäng som jag pimpade lite med kryddor, ost etc
Så galet gott för att vara färdigt och nästan bara slänga i ugnen!
Har varit så sugen på Porchetta länge nu.
Den underbara lilla familjeägda pastarestaurangen som ligger i vårt kvarter har äntligen lyckats skapa ett system för takeaway, så det var ett självklart val för dagens middag. Underbart krämig fettuccine med fänkålskorv och massor av parmesan och vitlök blev det för min del, följt av en bit torta della nonna (= paj med krämig citronfyllning och pinjenötter). Så otroligt gott alltihop!
Hästnyheter På grund av personalbrist finns det inte längre jourveterinärer i fyra kommuner på Höglandet under kvällar, nätter och helger.
Något som...
Hästmänniskan Hovskabb, hyperketatos (mallanders/sallanders) samt CPL (kroniskt lymfödem) är rasrelaterade besvär. Man kan INTE säga att det "bara är...