Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har använt stavmixer för det. Inget minne av att jag tyckte att det blev grynigt. Hur gjorde du?Jag tänkte att jag frågar här istället för att starta en ny tråd. Jag har försökt laga blomkålspure en gång, men tycker att resultatet blev för grynigt. Hur gör ni för att få den slät? Använder ni en stavmixer?
Jag använde en vanlig matberedare bara. Jag får kanske skaffa mig en stavmixerJag har använt stavmixer för det. Inget minne av att jag tyckte att det blev grynigt. Hur gjorde du?
Fattar inte varför jag inte gjort panna cotta mer i mitt liv, så otroligt enkelt och vansinnigt gott!
och årets första semlaKelda tomatsoppa och chiaciabatta.
Aha! Återkommer om några veckor då!Det är för att man tröttnar efter att ha ätit det varje vecka i lång tid, och måste göra uppehåll i minst två veckor för att vilja återgå till vanan.
Creme brulée och pannacotta återkommmer ofta här.... varm hallonsås är min personliga favorit som tillbehör. Om du börjar göra det ofta kan jag rekommendera att använda vaniljpasta (om du inte redan gör det), enklare, lika bra smak och billigare än vaniljstång.
Hur gjorde du kycklingen? Jag har testat planera. Det blev okej, men inte hundra, kanske mest pga mina smaklökar.Ikväll fortsatte vi testa air fryern. Vi gjorde halloumi-fries, broccoli och kyckling. Kycklingen blev så himla knaprig och god!
Broccolin var vi lite för våldsamma med temperaturen på insåg vi. Men vi lär oss!