Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vad tror ni?
Änglamarks är halverade?Har nu en kastrull med vita bönor och en med röda linser på spisen. Känner mig HUSMODERLIG.
Jag kan också konstatera att I love Eco har snyggare röda linser än Änglamark:
Japp. Så de är blekare och inte lika tjusigt runda.Änglamarks är halverade?
Idag gjorde jag inte det, men det har jag nog gjort. Nu kryddade jag som attan med både balsamvinäger, citron och lite granatäppelsirap, för att motverka unkenheten. Ja, salt och peppar och sånt också. Och lite spiskummin. Det blev bättre än det brukar bli, men sämre än vilken salladsbar som helst.@Petruska kokar du den inte i buljong? Jag brukar KÖPA quinoasallad i delikatessen på min Ica för att jag aldrig får till den lika gott. Tror det är rätt mycket vinäger i den jag köper, det känns fräscht.
Jag brukar koka quinoa i rätt stark buljong, det döljer den där unkiga beskan ganska bra. För quinoa har ju väldigt rolig konsistens.Idag gjorde jag inte det, men det har jag nog gjort. Nu kryddade jag som attan med både balsamvinäger, citron och lite granatäppelsirap, för att motverka unkenheten. Ja, salt och peppar och sånt också. Och lite spiskummin. Det blev bättre än det brukar bli, men sämre än vilken salladsbar som helst.
Jag tycker det blir mindre unket om man köper tricolore men det kanske är placebo, de kanske inte smakar olika.Idag gjorde jag inte det, men det har jag nog gjort. Nu kryddade jag som attan med både balsamvinäger, citron och lite granatäppelsirap, för att motverka unkenheten. Ja, salt och peppar och sånt också. Och lite spiskummin. Det blev bättre än det brukar bli, men sämre än vilken salladsbar som helst.