Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja! Nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer ut ur duschen!Ikväll blir det varma mackor. Generöst med tryffelsalami och en bra ost samt ruccola gör det till en fest istället för måndagsmisär. Ska nog rota fram lite vin också. Varma mackor kan vara världens bästa snabbmat näst yoghurt.
Franskt tema, kanske? Jag åker till Paris imorgon.
Mycket vardagligt låter det!OUI! Jag sippar rödvin just nu och dagdrömmer om ostron, champagne och goda ostar, detta blir ett tema helt i min smak.
@Hyacinth Jag har sällan känt mig så sedd. Min partner trodde inte på att du och jag inte har träffats. En Bourgogne (orkar inte kolla stavningen) på Chardonnay. Alltså! Till vitvinsmarinerat lamm med sky, belugalinser och sallad på melon, mango och fetaost. Sötsyrligtstarkt kryddade, både linser och frukt.
( @mandalaki )
Ja! Jag som var så sugen på en vinbaserad gryta, då passar ju franskt alldeles ypperligt.Franskt tema, kanske? Jag åker till Paris imorgon.
Ojdå, det måste tydliggöras inför @mandalaki ! Jag sa direkt att jag trodde att PIPPIN låg bakom chardonnayn. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.Tack
Jag gillar ju din matlagning i skrift, så jag chansade. Du använder mycket kryddor jag också gillar. Himla tur att du inte gjorde ma po tofu dock... JAG ÄR EN VINGURU!!! Blandade inte ens in PIPPIN denna gång.
Är ärligt talat ingen särskilt typisk påskrätt där jag kommer från.ma po tofu
Ojdå, det måste tydliggöras inför @mandalaki ! Jag sa direkt att jag trodde att PIPPIN låg bakom chardonnayn. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.
Japp! Men sen tycker jag faktiskt vi måste variera lite, inte bara välja länder. Utan kanske en råvara som kan stå i fokus, eller ett tillagningssätt eller dylikt!Kör vi på fransk utmaning?
@Hyacinth Jag har sällan känt mig så sedd. Min partner trodde inte på att du och jag inte har träffats. En Bourgogne (orkar inte kolla stavningen) på Chardonnay. Alltså! Till vitvinsmarinerat lamm med sky, belugalinser och sallad på melon, mango och fetaost. Sötsyrligtstarkt kryddade, både linser och frukt.
( @mandalaki )
Tack
Jag gillar ju din matlagning i skrift, så jag chansade. Du använder mycket kryddor jag också gillar. Himla tur att du inte gjorde ma po tofu dock... JAG ÄR EN VINGURU!!! Blandade inte ens in PIPPIN denna gång.
Ojdå, det måste tydliggöras inför @mandalaki ! Jag sa direkt att jag trodde att PIPPIN låg bakom chardonnayn. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.