@athena_arabians
Man tar en kalkon och injecerar kryddor med en stor "sprutliknande grej" som man har kan kopa i snabbkopet. Sedan ser man till att kalkonen ar ordentligt tinad och avtorkad da vatten i den kokande oljan inte ar en "hit". Man tar helst jodnots olja eller palm olja for att fritera da alla oljor som kommer fran sad (fron) (raps, soja, majs, etc) inte ar sa bra som friterings olja.
Nar man friterar en kalkon sa satter man ner den i 176-190°C gradig olja sa att oljan ger en krisp yta pa kalkonen (eller vad man satter ner) snabbt sa att oljan inte tranger in i fageln utan kottet blir angkokat innifran och inte blir oljig och acklig. Friterad kalkon ar sa fantastiskt mor och fin. Definitivt det basta sattet att ata kalkon.
Jag har nu letat efter bilder som jag vet att jag har ... men kan inte hitta dom. Det behovs verkligen stadas i mina forad. Ge mig lite tid sa letar jag mer senare.