Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
En lite fråga. Är anmäld till en dressyrtävling och står som nr 2 i reservlistan. Tävlingen är om 6 dagar och det är fortfarande en som står som obetald.
Nån som vet om den räknas med och kommer med i startlistorna el om de så småningom kommer plocka bort den och ta in reserver? Känns som man vill planera lite och är ju möjligt att den som är reserv nr 1 inte vill vara med och vips får man plats =)
Kan ju givetvis maila och fråga kontaktpersonen för tävlingen men vill inte störa dem med dumma frågor
De plockar inte in reserver före någon som står som obetald utan reserver går in när någon stryker sig. Står du som andra reserv är chansen ändå stor att du kommer med.
Juridik & Ekonomi Ja finns ingen skyltning (huvudledsskyltar utmed vägen, väjningsstreck/trianglar osv) så gäller högerregeln. Men visst kan det ibland...