Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Damn, kan man få recept på den tro? Ser farlig ut på helt rätt sättBanankaka med choklad. Blev SÅ god
Visa bifogad fil 140597
Damn, kan man få recept på den tro? Ser farlig ut på helt rätt sätt
Tack! Måste köpa lite bananer att försumma!https://mykitchenstories.se/banankaka-med-choklad/
Tog 2 dl socker istället för 2.5 dl och skippade vaniljsocker! Och använde en 5:e banan som topping på
Jag tror jag kan ha råkat ta i en dl för mycket socker i en klassisk kladdkaka (4 istället för 3). Nån som vet hur det blir?
Ja, det låter logiskt, men konsistensen?Väldigt SÖTT!
Knastrigt?Jag tror jag kan ha råkat ta i en dl för mycket socker i en klassisk kladdkaka (4 istället för 3). Nån som vet hur det blir?
Den har varit i ugnen i tjugo minuter, hoppas allt socker smält. Smeten var knastrigKnastrigt?
Dina arbetskamrater kommer få en sockerchockDen har varit i ugnen i tjugo minuter, hoppas allt socker smält. Smeten var knastrig
Äh, det funkar!Jag tror jag kan ha råkat ta i en dl för mycket socker i en klassisk kladdkaka (4 istället för 3). Nån som vet hur det blir?
Jag tror jag kan ha råkat ta i en dl för mycket socker i en klassisk kladdkaka (4 istället för 3). Nån som vet hur det blir?
Är det med 2 ägg och 1,5 dl vetemjöl då också?Jag har ett eget recept med 4,5 dl socker i! Så det borde vara lugnt.
Är det med 2 ägg och 1,5 dl vetemjöl då också?
Faktiskt skar jag en liiiten triangel för att testsmaka och det kändes ändå som en vanlig kladdkaka
@LenaH så det stämmer nog som ni säger att det funkar ändå
Lite andra proportioner då . Men oavsett om det nu var tre eller fyra deciliter socker jag tog så kommer nog kakan kunna ätasNej, 2,25 dl mjöl och 4 ägg.
Ja det var precis så.Är det med 2 ägg och 1,5 dl vetemjöl då också?
Faktiskt skar jag en liiiten triangel för att testsmaka och det kändes ändå som en vanlig kladdkaka
@LenaH så det stämmer nog som ni säger att det funkar ändå
Det måste väl gå, ser ut som en gjutjärnsgryta?Vet någon om man kan köra en sådan här i ugn och baka bröd i?