Det måste väl gå, ser ut som en gjutjärnsgryta?
Njä.. emaljaktig skulle jag tro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det måste väl gå, ser ut som en gjutjärnsgryta?
Men det finns ju emaljerat gjutjärn ,tex LeCreuset. Väger den bly? Alltså..är den jätte tung?Njä.. emaljaktig skulle jag tro?
Det syns på insidan av handtagen att det inte är gjutjärn, rullad kant på plåten.Men det finns ju emaljerat gjutjärn ,tex LeCreuset. Väger den bly? Alltså..är den jätte tung?
Det syns på insidan av handtagen att det inte är gjutjärn, rullad kant på plåten.
Men det ska väl inte spela någon roll vad som är under emaljen? Det borde oavsett gå att ha i en vanlig hushållsugn.
Har ju tålt rejält högre temperatur i till
Har ingen erfarenhet av grytbröd.Nä, det har du rätt i, att den oavsett borde tåla baknings temperatur. Nu var det längesen jag bakade grytbröd men om jag minns rätt så värmer man upp grytan innan man lägger i brödet, i mitt huvud fungerar det bättre med gjutjärn men det spelar kanske ingen roll egentligen
Har ingen erfarenhet av grytbröd.
Men tänker anledningen att förvärma möjligen är att det går så mycket energi/ tid för att få upp gjutjärnet i temperatur. I så fall borde det spela mindre roll med en tunnare gryta.
Kanske kan bli mindre fras på ytan eller något? Men knappast något som blir avgörande för om brödet blir ätbart.
Kör på så märker du. Det var en fin gammal gryta, kul att kunna nyttja den.
Kör på så märker du. Det var en fin gammal gryta, kul att kunna nyttja den.
En googling ger detta sätt. Det stämmer med mitt inte så skarpa minne av hur jag gjorde för över 20 år sedan.Har precis blivit med surdeg och bakar mina första limpor nu, MEN jag minns kakan Herman. Är det nån som sitter på hur man startar upp en Herman-surdeg?
Har provat ett börja en, men det första steget var inte precis likadant, hoppas det fungerar ändå. Det är bubblor på ytan i alla fallEn googling ger detta sätt. Det stämmer med mitt inte så skarpa minne av hur jag gjorde för över 20 år sedan.
Du säger misslyckad men vad jag ser är en alldeles perfekt start på en go laddning arraksbollarMisslyckad sockerkaka x2 nog för att jag glömde ströbröd efter att jag smort formarna men vad fasiken. (båda har stått inne samtidigt, och stickan var torr när jag kände efter ) Visa bifogad fil 141824
Vettetusan om det blir gott med citron sockerkaka i arraksbollar den halvan av den som faktiskt blev gräddade är redan uppäten på jobbet, men sparade det trasiga hemma, kanske ska testa göra arraksbollar!Du säger misslyckad men vad jag ser är en alldeles perfekt start på en go laddning arraksbollar
Det går ju att göra cake popsVettetusan om det blir gott med citron sockerkaka i arraksbollar den halvan av den som faktiskt blev gräddade är redan uppäten på jobbet, men sparade det trasiga hemma, kanske ska testa göra arraksbollar!
med vitchoklad och phialadelpia ost!Det går ju att göra cake pops
Du kan ju alltid testa, kanske blir en megasucce? Sen tror jag kanske inte det märks om det inte är en supertydlig citronsmak. Arrak är ju ganska offensiv i sin smakprofil.Vettetusan om det blir gott med citron sockerkaka i arraksbollar den halvan av den som faktiskt blev gräddade är redan uppäten på jobbet, men sparade det trasiga hemma, kanske ska testa göra arraksbollar!