Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Den är så himla snygg!Den här tårtan bakade jag förra veckan Visa bifogad fil 27477
Meh! Du måste ju presentera den lite närmare! Fyllning, bottnar etc?Den här tårtan bakade jag förra veckan Visa bifogad fil 27477
Tack!Meh! Du måste ju presentera den lite närmare! Fyllning, bottnar etc?
Fantastiskt fin .
@Takire Vad är doppmackor?
Låter gott! Tror det var något liknande min farmor brukade baka!Tror de egentligen heter orustkakor. En väns mamma brukade baka dem. Bröd formade som tekakor, bakade med mjölk, rågsikt, sirap och vetemjöl. Himmelens goda och ganska så söta.
Ska det vara riktigt rätt ska de ätas delade varma med smör och hushållsost och O'boy eller annan drickchoklad till .
Recept?Hade gäster igår och bjöd på no-bake pajer med vit choklad och hallon.
Visa bifogad fil 27768
Dom där ska provas i sommar .@hemlig
http://mykitchenstories.koket.se/2019/03/18/no-bake-vit-chokladtryffelpaj-med-hallon
Bytte dock digestivekexen mot brago pga godare
Jättegoda var dom! Inte alls för söta som bakverk med vit choklad gärna kan bli. Hallongelén smakar som mitten på singoallakakorna .Dom där ska provas i sommar .
Jag gjorde sådana med blå och röd färg förut, såg precis ut som att jag hade spritsat ut stora klickar med tandkräm .Provgjorde lite maränger inför 3-års kalaset om 2 veckor, blev rätt gulliga ändå!
Sambo och barn är väldigt nöjda med allt det här provbakandet, blev kardemummaupcakes med äpplemos i och vaniljfrosting på i måndags också
Visa bifogad fil 27960
Recept?Tack!
Det är en hasselnotsbrownie under, sen saltkolapannacotta över. Toppad med macarons med kaffe, choklad och Nutella, rostade hasselnötter, karamelliserad mjölk, hallon och pannacotta som stelnat i silikonform.
Kanske mer en kaka, än en tårta när jag tänker efter.
Jättekul att göra, och mycket enklare än det ser ut
Jag gjorde sådana med blå och röd färg förut, såg precis ut som att jag hade spritsat ut stora klickar med tandkräm .
Spontant så tänker jag att båda sockerkaka och maräng innehåller luft. Och det är vanligtvis luften som isolerar. Kompakt kladdkaka kanske leder värme bättre.Är det någon som har ett recept (eller instruktioner om ni så vill, recept kanske förutsätter mer än att man bara sätter ihop redan färdiga saker ) på en riktigt episk glasstårta. Ungen min älskar glass, kola, choklad, maränger och allt sånt där, men HUR sätter jag ihop det på ett riktigt kul, och gott, sätt? Funderar på en "Baked Alaska" fast på någon sorts kladdkakebotten istället för sockerkaka. Kan det funka?