Stjärnanis i marmelad

MiaMia

Trådstartare
Låter man den koka med hel och fiskar upp den sedan?
Eller ska den mortlas, i så fall bara "fröna" eller hela "blomman"?

Hur gör ni med nejlikor, hela eller mortlade?
 
Stjärnanis: hel. Det går ju att fiska upp när de läggs i burk eller innan intag och det känns som en smaksak. De är snygga att ha kvar!

Nejlika också hel i marmelad. Skulle kunna ha pulveriserad om det var allt som fanns hemma men tänker att den malda är till pepparkakor/bakning framför allt.
 

Liknande trådar

Mat Jag (som de flesta) äter 3 gånger per dag, d v s 21 måltider i veckan. Frukost kan jag lätt göra vegetarisk om jag tar ost på mackan. Då...
4 5 6
Svar
106
· Visningar
5 176
Senast: Badger
·
Mat Då jag flyttat och inte längre har en riktig spis funderar jag på att testa risgrynsgröt på tub. Problemet är att jag verkligen avskyr...
Svar
14
· Visningar
604
Senast: ufot
·
Mat Jag har börjat fundera lite kring mina frukostvanor... De är inte direkt dåliga, kunde ha varit värre, men ganska tråkiga och skulle nog...
2 3 4
Svar
71
· Visningar
3 496
Senast: Pilot
·
Skola & Jobb Som rubriken lyder - hur är kulturen angående AW på er arbetsplats? Har ni det? "Måste" man gå med på det? Om ni har det - går alla...
6 7 8
Svar
147
· Visningar
4 961

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Stil på bostad för uthyrning.
Tillbaka
Upp