Stjärnanis i marmelad

MiaMia

Trådstartare
Låter man den koka med hel och fiskar upp den sedan?
Eller ska den mortlas, i så fall bara "fröna" eller hela "blomman"?

Hur gör ni med nejlikor, hela eller mortlade?
 
Stjärnanis: hel. Det går ju att fiska upp när de läggs i burk eller innan intag och det känns som en smaksak. De är snygga att ha kvar!

Nejlika också hel i marmelad. Skulle kunna ha pulveriserad om det var allt som fanns hemma men tänker att den malda är till pepparkakor/bakning framför allt.
 

Liknande trådar

Mat Jag (som de flesta) äter 3 gånger per dag, d v s 21 måltider i veckan. Frukost kan jag lätt göra vegetarisk om jag tar ost på mackan. Då...
4 5 6
Svar
106
· Visningar
5 444
Senast: Badger
·
Mat Jag är nu i en relation där mitt ointresse för mat och matlagning börjar bli ett problem. Det är inte nytt för mig att vara i denna...
2 3
Svar
47
· Visningar
4 242
Senast: Freazer
·
Mat Jag har under många, många år haft problem med magen och prövat den ena dieten efter den andra. Nu verkar det som att det äntligen är...
2
Svar
35
· Visningar
2 009
Senast: Keb71
·
Mat Då jag flyttat och inte längre har en riktig spis funderar jag på att testa risgrynsgröt på tub. Problemet är att jag verkligen avskyr...
Svar
14
· Visningar
666
Senast: ufot
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp