Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Haha, fick microkladdkaka som tips på Fejjan så den är redan klar och äts för fullt :-) Perfekt, när jag diskat undan så var den klar!Kladdkaka funkar alltid
Annars gör en kaka i en kopp i micron
jamen DET är du ju HELT ensam omChokladbollar! Men jag brukar inte komma så långt som till bollar... äter smeten med sked
Kan man göra en microkaka i ugnen istället tro?
Har ingen micro
Iof men orka göra en hel stor kaka åt sig själv baraDå är det ju typ vanlig kaka haha! Men borde man ju kunna göra, att stoppa in en kopp med smet istället för en hel plåt, men tar ju längre tid än i micron
Haha! Jo men recpetet ovan är ju recept på vanlig kaka men mycket mindre av allt, borde väl funka på 175-200 grader i fem tio minuter typ gäller ju bara att ha lite kollIof men orka göra en hel stor kaka åt sig själv bara
Jag måste skaffa en micro haha
Jag får testaHaha! Jo men recpetet ovan är ju recept på vanlig kaka men mycket mindre av allt, borde väl funka på 175-200 grader i fem tio minuter typ gäller ju bara att ha lite koll
Jag lider inte av... vad du nu kallade det för Men ett obotligt sötsug kan komma när jag minst anar det. Det tacklas bäst med "chokladmousse": blanda typ 3 tsk kakao med 1 tsk strösocker och häll sedan på kanske 0,5 dl vispgrädde. Rör tills allt blandats och blivit krämigt. Gudomligt gott om man som jag älskar grädde och choklad.
Det var min mamma som lärde mig den där smeten och hon gjorde just varm choklad på sådan när hon var liten. Fast hon fick varmt vatten istället för mjölk. Och hon råkade visst också äta upp lite mycket av smeten ibland så det blev mindre att dricka än tänkt.Åh, ja det är supgergott! Fluffigt, gräddigt och chokladigt. MUMS. Det är gott att göra den smeten och äta upp det mesta och sen hälla på mjölk (antingen redan uppvärmd eller värma i micron sen) så får man riktigt god varm choklad att dricka sen också
Åh, jag fick galet god toscakaka på kafé häromdagen. Toscasmet i ett tjockt lager över en underbart kompakt mjuk kaka, och det var en massa sorters frön och nötter i toscan!Vilken frukt som helst med toscasmet på. In i ugnen och häpp!