VET inte?! Jag är lika förbluffad varje gång....Det blev bra och gott! Smakade mycket, köttet var mört, potatisen fast (HUR funkar det egentligen? )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
VET inte?! Jag är lika förbluffad varje gång....Det blev bra och gott! Smakade mycket, köttet var mört, potatisen fast (HUR funkar det egentligen? )
När man väl börjat så är det liksom så....självklart....Gjort gulasch, köttsås, korvstroganoff samt nån slags man tager vad man haver kycklinggryta. Varför har jag inte fattat det fenomenala med denna förr??
Något bra recept på Butter chicken, som passar i slow cookern?Köpte en crock-pot i januari och är också helt frälst. Använder den mycket mera än jag någonsin trodde jag skulle.
Timern använder jag för att tillagningen av maten ska avsluta när jag önskar. Då träder ett varmhållningsläge in och rekommendationen är att maten kan varmhållas i fyra timmar. Jag är borta minimi 9h per dag och få rätter vill jag ha att gå så länge så då är det jättebra med timern. Likaså är jag fri att göra annat på hemvägen och måste inte hem för att stänga av grytan utan det sköter timern om. Varmhållningsläget håller värmen på sån nivå att bakterier inte börjar växa och maten smakar färsk och nygjord även efter en par timmar på varmhållning.
Är det vardag och jag gör mat som vi ska äta potatis till så lägger jag med potatisen också på morgonen så allt är klart när jag kommer hem. Mycket behändigt! Grönsaker och potatis blir varken sönderkokta eller mosade, det är för låg tillagningsvärme för det. De blir riktigt bra i konsistensen.
Butter chicken är så här på rak arm en av favoriterna. Lite som kladdkaka; minimalt med jobb, enkla ingredienser och maximalt med smak
Den här ska jag prova!Gårdagens slökok! Så gott!
Gjorde pulled chicken som åts med taco-tillbehör.
Hackade en gul lök och lade i botten, delade sedan 4 kycklingfiléer på hälften och la ovanpå. En påse tacokrydda, en burk ananassalsa, lite chilisås och bbq.sås och en lite skvätt vatten, på toppen. Satte på hög, 3 h. När det var 1 h kvar drog jag isär filéerna lite grovt, och innan servering finfördelade jag dem.
Det blev supergott, och kommer helt klar göras igen
och jag hämtade ut min igår, bara pga den här trådenJäklar, farlig tråd det här. Nu vill jag också ha en! Hittade en på JULA för 299 och en på Clas Ohlson för samma pris. Funderar på att ta med mig en hem när jag är i Stockholm nästa gång. Har redan hittat några recept jag dreglar över
Något bra recept på Butter chicken, som passar i slow cookern?
I förrgår gjorde jag en enkel med linser, quinoa och små potatisar vi hade över. Buljongtärning, rosmarin, timjan, chiliflakes. Råkade ha för mycket chili men förutom att barnen blev tvungna att spä ut med creme fraiche så gillade alla det. Helst potatisarna blev jättegodaBlir lite sugen...
Vad gör ni för vegetariska recept? Vi äter inte så mycket grytor (barnen gillar det inte så mycket) men ofta soppa t ex. Maken och jag skulle iofs säkert gärna äta mer grytor, och vem vet, kanske ungarna också får smak på det. Curry är inte vår grej direkt viss currypasta går att äta, det läskiga gula pulvret släpps inte in i huset...ungefär på den nivån.
(Vi äter både kött och fisk, men försöker dra ner på det.)