Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nej, det gör det nog inte. Jag brukar köra läääääänge (7-9 timmar på låg) när jag använder grytbitar.Inte helt hundra på att bara två timmar i slow cookern räcker när det gäller grytbitar..?
Nej, det gör det nog inte. Jag brukar köra läääääänge (7-9 timmar på låg) när jag använder grytbitar.
Jag ska göra något liknande de köttbullarna idag, av vad jag har hemma. Så det blir med fläskfärs (vilket jag tycker blir godast och saftigast!) och basilika. Ska ätas med tagliatelle i kväll, tänkte jag. Lite rött vin till. Blir nog mumsigt !Nu lurade ni mig till att beställa en oxå
Jag är jättenyfiken, blev väldigt sugen på köttbullarna någon länkade till!
Vad har du för inställningar? Min crock-pot har "hög" och "låg". Jag brukar t.ex. laga en hel kyckling på ca 4 timmar på hög, däremot tar ju saker och ting betydligt längre om man kör på "låg". Vilket jag oftast gör. Då tar en köttgryta sisådär 7-9 timmar.Själv premiärkör jag just nu, en gryta (grytbitar med ben). Konstaterar att jag borde startat tidigare, efter tre timmar verkar inte någon av ingredienserna påverkade...
Tre, hög, låg och varmhållning. Kört på hög under dagen.Vad har du för inställningar? Min crock-pot har "hög" och "låg". Jag brukar t.ex. laga en hel kyckling på ca 4 timmar på hög, däremot tar ju saker och ting betydligt längre om man kör på "låg". Vilket jag oftast gör. Då tar en köttgryta sisådär 7-9 timmar.
Hrm... Kikade tillbaks för att se vilken sort du hade. Nu har jag ju bara erfarenhet av en crock-pot, men hur menar du att ingredienserna inte verkar "påverkade" efter 3 timmar på hög? Men det har blivit varmt i grytan, väl?Själv premiärkör jag just nu, en gryta (grytbitar med ben). Konstaterar att jag borde startat tidigare, efter tre timmar verkar inte någon av ingredienserna påverkade...
Hur mycket vatten?Tre, hög, låg och varmhållning. Kört på hög under dagen.
Jag försökte vara återhållsam, så det är bara vätska som precis täcker.Hur mycket vatten?
Sambon gjorde i ordning ett kok förut som tog väldigt lång tid på sig, hade stått hela dagen men inte kommit upp i värme.
Han hade haft i för mycket vatten.
Hrm... Kikade tillbaks för att se vilken sort du hade. Nu har jag ju bara erfarenhet av en crock-pot, men hur menar du att ingredienserna inte verkar "påverkade" efter 3 timmar på hög? Men det har blivit varmt i grytan, väl?
Barnen ville ha köttfärssås och deras ord är ju min lag ... Så nu står grytan och sysslar med något, medans jag sitter här i lugn och ro! Jag hoppas att ingridieserna kommer sjunka ihop lite, nu ligger allt i som ett berg med några stackars champinjoner på toppen.
Mina spontana reflektioner:
*Storleken verkar lagom, även om vi skulle få gäster. (4,7 liter)
*Jag hade önskat startfördröjare, om det inte finns på något undangömt ställe. Åker jag hemifrån klockan 07 är ju maten klar redan kl. 15, vi brukar äta vid 19-20. Nån som har någon smart lösning?
*De rätter som behöver brynas kommer jag nog tillaga kvällen innan och ställa i kylen som @FannyN beskrev här ovan.
Sammanfattningsvis än så länge väldigt positivt inställd till min nya vän
Fast man får ju vara lite försiktig med det. Inte så bra att låta mat stå i rumstemperatur i flera timmar!Ang starttiden - sätt en separat timer i vägguttaget som skär igång på önskad tid och då startar cookern.
Min måste man ställa in efter den har startat verkar det som, den går igång på noll såfort strömmen sätts igång.Ang starttiden - sätt en separat timer i vägguttaget som skär igång på önskad tid och då startar cookern.