Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det rekommenderas inte att man lägger i fryst mat pga risk för bakterietillväxt. Men en hel tinad kyckling kan du absolut tillaga i slökokaren !Kan jag stoppa en hel fryst kyckling i slowcookern?
Okej, då måste jag planera lite mer, tack!Det rekommenderas inte att man lägger i fryst mat pga risk för bakterietillväxt. Men en hel tinad kyckling kan du absolut tillaga i slökokaren !
Det rekommenderas inte att man lägger i fryst mat pga risk för bakterietillväxt. Men en hel tinad kyckling kan du absolut tillaga i slökokaren !
Fast det kanske är skillnad på just kyckling och annat kött då?Fast det där undrar jag lite över. Då skulle man knappast kunna göra en tjälknöl i ugnen. Och det verkar skilja sig åt mellan olika bruksanvisningar och modeller.
Undrar om lutfisk blir gott?
Blir lutfisk gott så måste slowcooker verkligen vara en sån mirakelmaskin som det framstår här i trådenUndrar om lutfisk blir gott?
Hel färsk kyckling Silade av buljongen på slutet och hade i grädde. Går att koka med potatis, så har du allt i ett gryta! Likt detta recept! https://lindalagerstrand.wordpress.com/2016/09/25/crockpot-vitloks-och-citronfylld-kyckling/Igår fick jag en Crock-Pot I födelsedagspresent
Men i jakten på recept blir jag bara förvirrad och får beslutsångest.
Hittar mest recept på engelska och i de flesta verkar det vara flera moment?
Jag trodde tanken var att man slänger i allt på en gång?
Kan man slänga i frysta saker, eller måste det vara tinat/färskt?
Någon som sitter inne på nåt enkelt recept, gärna med få ingredienser eftersom vi knappt har nåt hemma
(jag har tummen mitt i handen vad gäller matlagning och behöver exakta recept att följa..)
Det måste testas, tack! Lägger du i kycklingen fryst?Hel färsk kyckling Silade av buljongen på slutet och hade i grädde. Går att koka med potatis, så har du allt i ett gryta! Likt detta recept! https://lindalagerstrand.wordpress.com/2016/09/25/crockpot-vitloks-och-citronfylld-kyckling/
Jag hade en färsk kyckling.Det måste testas, tack! Lägger du i kycklingen fryst?
Kalops, kanske?Igår fick jag en Crock-Pot I födelsedagspresent
Men i jakten på recept blir jag bara förvirrad och får beslutsångest.
Hittar mest recept på engelska och i de flesta verkar det vara flera moment?
Jag trodde tanken var att man slänger i allt på en gång?
Kan man slänga i frysta saker, eller måste det vara tinat/färskt?
Någon som sitter inne på nåt enkelt recept, gärna med få ingredienser eftersom vi knappt har nåt hemma
(jag har tummen mitt i handen vad gäller matlagning och behöver exakta recept att följa..)
Den ska jag testa!Gjorde den här idag https://yupitsvegan.com/slow-cooker-tofu-tikka-masala/ , blev kanon. Trodde tofun skulle bli sönderkokt och svampig men blev jättebra