TheRedLightning
Trådstartare
Det här tar emot att erkänna och jag känner mig misslyckad som slarvar med maten. I grund och botten har jag inga ätstörningar är bara lat och omotiverad att laga mat till mig själv (roligare att laga mat till andra). Har inga problem att äta om det bjuds på mat eller jag äter ute på restaurang osv.
Vad äter jag idag?
När jag jobbar blir det ett glas mjölk till frukost, 3 rågkusar båda halvor (dvs 6 halvor) med något pålägg, när jag ej haft pålägg hemma har det bara blivit bregott. Rågkusarna äter jag på jobbet, sen när jag kommer hem blir det ofta te och någon av Dafsgårds färdigrätter.
Helgerna varierar, ibland har jag lagat riktig mat, oftast blir det fler färdigrätter. Har hänt att jag inte ätit något på hela helgen mer än druckit te, jag har lyckats bättra mig på den fronten och äter nu någon färdigrätt om jag inte orkar laga egen mat, bättre än inget.
Även beställt pizza/kebab någon gång, nu var det ett tag sedan.
Det jag funderar på är hur jag kan få i mig mer, har vid något tillfälle haft med mig morötter på jobbet. Skulle egentligen vilja ha med mig annat till jobbet, men har ingen kylmöjlighet i dagsläget ej heller något att värma med så det begränsar en hel del vad jag kan ha med mig, sen hjälper det inte att jag är extremt kräsen vad jag äter.
Har vid något tillfälle hänt att jag ätit en lite mer utökad frukost med fil och t ex crunchy/flingor, har inte så jättemycket tid på morgonen när jag ska till jobbet. Jag orkar ej heller ställa mig och laga något när jag kommer hem från jobbet, har förvisso hänt att jag startat ugnen och slängt in några "potatisbullar" då det sköter sig självt och går relativt snabbt.
Jag märker på min kropp att den talar om för mig att jag behöver äta mer, men det står helt still i mitt huvud på vad, egentligen borde det inte vara så svårt "bara äta mer av det jag äter idag", men samtidigt känns det som jag behöver lite mer variation och kanske något mer nyttigt. Känns som jag kört fast och inte kommer loss.
Vad äter jag idag?
När jag jobbar blir det ett glas mjölk till frukost, 3 rågkusar båda halvor (dvs 6 halvor) med något pålägg, när jag ej haft pålägg hemma har det bara blivit bregott. Rågkusarna äter jag på jobbet, sen när jag kommer hem blir det ofta te och någon av Dafsgårds färdigrätter.
Helgerna varierar, ibland har jag lagat riktig mat, oftast blir det fler färdigrätter. Har hänt att jag inte ätit något på hela helgen mer än druckit te, jag har lyckats bättra mig på den fronten och äter nu någon färdigrätt om jag inte orkar laga egen mat, bättre än inget.
Även beställt pizza/kebab någon gång, nu var det ett tag sedan.
Det jag funderar på är hur jag kan få i mig mer, har vid något tillfälle haft med mig morötter på jobbet. Skulle egentligen vilja ha med mig annat till jobbet, men har ingen kylmöjlighet i dagsläget ej heller något att värma med så det begränsar en hel del vad jag kan ha med mig, sen hjälper det inte att jag är extremt kräsen vad jag äter.
Har vid något tillfälle hänt att jag ätit en lite mer utökad frukost med fil och t ex crunchy/flingor, har inte så jättemycket tid på morgonen när jag ska till jobbet. Jag orkar ej heller ställa mig och laga något när jag kommer hem från jobbet, har förvisso hänt att jag startat ugnen och slängt in några "potatisbullar" då det sköter sig självt och går relativt snabbt.
Jag märker på min kropp att den talar om för mig att jag behöver äta mer, men det står helt still i mitt huvud på vad, egentligen borde det inte vara så svårt "bara äta mer av det jag äter idag", men samtidigt känns det som jag behöver lite mer variation och kanske något mer nyttigt. Känns som jag kört fast och inte kommer loss.