Då jag flyttat och inte längre har en riktig spis funderar jag på att testa risgrynsgröt på tub. Problemet är att jag verkligen avskyr söt mat (allt som innehåller socker), samtidigt som jag inte tål laktos.
Jag har hittat laktosfri risgrynsgröt, men den innehåller lite socker, som tur är inte lika mycket som Felix vanliga risgrynsgröt som jag köpte en gång, den smakade bara socker och var totalt oätbar.
Det fins risgrynsgröt utan socker, men inte utan laktos (vad jag har hittat).
Någon som testat laktosfri risgrynsgröt, är den söt? Den kostar ju inte speciellt mycket, så jag funderar på att testa och köpa en tub.
Andra förslag?
Min ”nödlösning” är att koka typ 20 liter risgrynsgröt på jobbet var 3:e vecka. Det är helt ok från arbetsgivare och inga större problem att göra, men det hade ju såklart varit enklast att slippa.
Jag har hittat laktosfri risgrynsgröt, men den innehåller lite socker, som tur är inte lika mycket som Felix vanliga risgrynsgröt som jag köpte en gång, den smakade bara socker och var totalt oätbar.
Det fins risgrynsgröt utan socker, men inte utan laktos (vad jag har hittat).
Någon som testat laktosfri risgrynsgröt, är den söt? Den kostar ju inte speciellt mycket, så jag funderar på att testa och köpa en tub.
Andra förslag?
Min ”nödlösning” är att koka typ 20 liter risgrynsgröt på jobbet var 3:e vecka. Det är helt ok från arbetsgivare och inga större problem att göra, men det hade ju såklart varit enklast att slippa.