Nävisst. Stek lite nötfärs och ät med harry kuvert så får du se hur kul det är.Jag är inte alls nöjd över den här tråden. Lammfärs och aubergine och potatis tillagad i stora mängder olja är INTE vad jag behöver just nu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nävisst. Stek lite nötfärs och ät med harry kuvert så får du se hur kul det är.Jag är inte alls nöjd över den här tråden. Lammfärs och aubergine och potatis tillagad i stora mängder olja är INTE vad jag behöver just nu.
Nävisst. Stek lite nötfärs och ät med harry kuvert så får du se hur kul det är.
Låter som toppendietmat! Man tappar fullständigt lusten att äta.Kanske med lite kokt zucchini vid sidan av. Mums!
Kokt i röd mjölk med smör o kryddor är det riktigt gott!Låter som toppendietmat! Man tappar fullständigt lusten att äta.
Påminner mig om när jag gick på Viktväktarna och den überhurtiga konsulenten tipsade om BANANBAKELSE! Det visade sig vara två smörgåsrån med en halv skivad banan emellan.
För mig handlar det mycket om hur jag "är van" det ska smaka. Typ ostkaka ska smaka som Frödinges. Min mor med rötterna i Småland har både försökt förklara att så smakar "riktig ostkaka" INTE. Och bjudit på småländsk ostkaka. Som INTE smakar ostkaka utan bara äckligt, dessutom är konsistensen fel
Naturligtvis är inte den äkta småländska ostkakan oäkta. Det är bara inte ostkaka för mig. Precis som en moussaka med italienska örtkryddor inte är moussaka för mig.
Sen när jag "kan" moussaka kan man ju utveckla receptet
Röd som i fet? I Skåne är röd mjölk = lättmjölk.Kokt i röd mjölk med smör o kryddor är det riktigt gott!
Och här är det mellanmjölken som är röd...Röd som i fet? I Skåne är röd mjölk = lättmjölk.
Fast @vallhund och jag bor vid varsin kust och jag förstod ändå.Och här är det mellanmjölken som är röd...
Men vi vet alla vilken del av landet som står för den normbildande terminologin
Min moussaka förra veckan blev OK men inte perfekt. Lite för mycket kanel och lite för vattnig. Bättre tålamod med auberginerna nästa gång.
Den var dock snäppet godare som värmd lunch dagarna efter.
Min moussaka förra veckan blev OK men inte perfekt. Lite för mycket kanel och lite för vattnig. Bättre tålamod med auberginerna nästa gång.
Den var dock snäppet godare som värmd lunch dagarna efter.
Konsistensen blev bra, men jag hade lite potatis i botten. Däremot lite för mycket kanel. Det var gott men inte "rätt" smak.