En favorit i två varianter som går fort är med stekt eller färdiggrillad kyckling (går bra med vilket kött som helst iofs).
Variant 1:
Strimla köttet och Stek/värm på i stekpannan. Tillsätt färskost av valfri smak, jag brukar ha vitlök och örter, samt hacka soltorkade tomater och vänd ner. Låt det bli varmt och ät med ris eller pasta. Man kan spä med lite matlagningsgrädde eller mjölk om man vill ha lite mer flytande sås.
Tar inte längre tid att göra än vad riset/ pastan tar att koka
Koka frysta grönsaker tillsammans med pastavattnet eller på sidan om.
Variant 2:
Strimlat kött som steks/värms på.
Koka färsk pasta. Rör ihop kött och pasta med valfri créme fraich och ha en liten sallad till. Går väldigt fort då färsk pasta inte kokar så länge.
Båda varianterna fungerar utmärkt att göra mycket av och frysa ner. Och det fungerar bra att använda sig av överblivet kött från dagen före.
Pasta carbonara och korvstroganoff går också fort att göra och är gott att värma dagen efter eller frysa ner.
Lycka till
Variant 1:
Strimla köttet och Stek/värm på i stekpannan. Tillsätt färskost av valfri smak, jag brukar ha vitlök och örter, samt hacka soltorkade tomater och vänd ner. Låt det bli varmt och ät med ris eller pasta. Man kan spä med lite matlagningsgrädde eller mjölk om man vill ha lite mer flytande sås.
Tar inte längre tid att göra än vad riset/ pastan tar att koka

Variant 2:
Strimlat kött som steks/värms på.
Koka färsk pasta. Rör ihop kött och pasta med valfri créme fraich och ha en liten sallad till. Går väldigt fort då färsk pasta inte kokar så länge.
Båda varianterna fungerar utmärkt att göra mycket av och frysa ner. Och det fungerar bra att använda sig av överblivet kött från dagen före.
Pasta carbonara och korvstroganoff går också fort att göra och är gott att värma dagen efter eller frysa ner.
Lycka till
