__sofia__
Trådstartare
Nu har det ju börjat komma igång tävlingar igen efter corona, och ridklubben jag är med i funderar på vad man ska ha för fika/mat/dryck till försäljning när vi har tävlingar. Vi behöver få lite idéer på hur vi kan utveckla serveringen så att den kan bli bättre 
Vad tycker du är ett måste att det finns att köpa?
Har du varit på något evenemang och tyckt att något specifikt varit extra gott? Vad brukar du köpa? Något du saknat när du varit iväg?
Har du arrangerat något liknande evenemang och kommit på att något var jättesmidigt och populärt att ha? Vad säljs det mest av om det finns flera alternativ?
Är det skillnad om det bara är förmiddagstävling, t.o.m. lunch, eller om det är hela dagen? Är det skillnad på dressyr- och hopptävlingar? Ponny/häst?
Är det något utöver själva maten och drycken som gör att serveringen kan ge ett bättre intryck och kännas trevligare?
Vad tycker du är ett måste att det finns att köpa?
Har du varit på något evenemang och tyckt att något specifikt varit extra gott? Vad brukar du köpa? Något du saknat när du varit iväg?
Har du arrangerat något liknande evenemang och kommit på att något var jättesmidigt och populärt att ha? Vad säljs det mest av om det finns flera alternativ?
Är det skillnad om det bara är förmiddagstävling, t.o.m. lunch, eller om det är hela dagen? Är det skillnad på dressyr- och hopptävlingar? Ponny/häst?
Är det något utöver själva maten och drycken som gör att serveringen kan ge ett bättre intryck och kännas trevligare?