Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Dalatjej skrev:Med en dåres envishet säger jag det här igen...
Jag har lärt mig att linfrö ska blötläggas i kallt vatten i minst 12 timmar. Vilket ju skulle passa dig! Jag har fodrat mina hästar så i ca 10 år & det har fungerat alldeles utmärkt!
Jempa skrev:Linfrön ska blötläggas, men måste man lägga dem i hett/varmt vatten? Det är liksom lite svårt att fixa det i vårt stall.
Magdalena skrev:Det är upphettningen som gör att cyaniden försvinner.
Men, jag har på Strömsholm lärt mig något annat :smirk: . Att cyaniden frigörs av varmt vatten & att det försvinner av lång blötläggning i kallvatten.
människor kan äta linfö utan att koka dom. står ju ingenstans att de skulle vara farligt om man som människa äter dom utan att koka dom
Med en dåres envishet säger jag det här igen...
Jag har lärt mig att linfrö ska blötläggas i kallt vatten i minst 12 timmar. Vilket ju skulle passa dig! Jag har fodrat mina hästar så i ca 10 år & det har fungerat alldeles utmärkt!