- Svar: 24
- Visningar: 2 868
Jag har inte köpt en endaste färdigrätt sen jag började med matkassarna. Trots att matkassarna bara innehåller 3 rätter så är det så många portioner att det räcker ett tag och sen skarvar jag med andra rätter när det är slut. Men jag hinner sällan äta upp alla grönsaker innan nästa matkasse kommer. Sen blir det ju lite ingredienser över som jag inte vet vad jag ska göra med. Nu har jag t.ex. rätt mycket sesamfrön över. De blir förvisso inte dåliga men tja, de tar upp plats i skåpet som är rätt fullt.
För några dagar sedan lagade jag en kikärtsgryta men jag har inte hunnit äta upp allt och nästa matkasse kommer i morgon kväll, så sista portionen frös jag in. Men på något vänster ska jag försöka hinna äta upp både lite ugnsrostade potatisar och en wok/gryta innan matkassen kommer i morgon. Lär inte hända... Frågan är om jag kan frysa in woken. Den innehåller ju ingredienser som varit frysta.
Tidigare matkassar har ju varit något av en besvikelse då många rätter varit mer eller mindre kalla, men den kommande veckan ser det bättre ut.
https://www.ica.se/recept/boncurry-med-sojamarinerade-groddar-725919/
https://www.ica.se/recept/salviadoftande-linsbolognese-med-tagliatelle-725920/
https://www.ica.se/recept/portabellopizza-med-mozzarella-och-salvia-725921/
Jag hoppas att åtminstone någon eller några rätter går att frysa in så man slipper känna stressen över att hinna äta upp allt innan det blir dåligt. Tidigare veckors sallader har ju t.ex. sett rätt ledsna ut efter en dag eller två.
För några dagar sedan lagade jag en kikärtsgryta men jag har inte hunnit äta upp allt och nästa matkasse kommer i morgon kväll, så sista portionen frös jag in. Men på något vänster ska jag försöka hinna äta upp både lite ugnsrostade potatisar och en wok/gryta innan matkassen kommer i morgon. Lär inte hända... Frågan är om jag kan frysa in woken. Den innehåller ju ingredienser som varit frysta.
Tidigare matkassar har ju varit något av en besvikelse då många rätter varit mer eller mindre kalla, men den kommande veckan ser det bättre ut.
https://www.ica.se/recept/boncurry-med-sojamarinerade-groddar-725919/
https://www.ica.se/recept/salviadoftande-linsbolognese-med-tagliatelle-725920/
https://www.ica.se/recept/portabellopizza-med-mozzarella-och-salvia-725921/
Jag hoppas att åtminstone någon eller några rätter går att frysa in så man slipper känna stressen över att hinna äta upp allt innan det blir dåligt. Tidigare veckors sallader har ju t.ex. sett rätt ledsna ut efter en dag eller två.