MJLee
Trådstartare
Nu har jag inga barn, men blir nyfiken, idag verkar alla tidningar rapportera om att korv kan orsaka cancer och alla föräldrar som har panik, och sedan artiklar om barndietister eller vad det nu heter, som förklarar varför föräldrarna inte ska ha panik.
Men finns det någon förälder här på Buke som har panik över korv? Ibland får man av media uppfattningen att det enda barn kan äta är linsgryta, allt annat verkar vara förorenat (fisk) utsatt för Tjernobyl (grönsaker) cancer (allt rött kött och chark) eller så är det fullt med gluten, mjölk, socker och fett. Ingen vit pasta, ris eller bröd utan bara fullkorn. Kyckling (förutom de som kan köpas i granngården och går och pickar mask eftersom de annars är uppfödda i stora fabriker). Alternativt är det dåligt för miljön utan ska vara närproducerat (frukt och grönsaker förutom på sommaren).
Jag bara undrar, det verkar vara så komplicerat, vad matar föräldrar sina barn med nu förtiden?
Men finns det någon förälder här på Buke som har panik över korv? Ibland får man av media uppfattningen att det enda barn kan äta är linsgryta, allt annat verkar vara förorenat (fisk) utsatt för Tjernobyl (grönsaker) cancer (allt rött kött och chark) eller så är det fullt med gluten, mjölk, socker och fett. Ingen vit pasta, ris eller bröd utan bara fullkorn. Kyckling (förutom de som kan köpas i granngården och går och pickar mask eftersom de annars är uppfödda i stora fabriker). Alternativt är det dåligt för miljön utan ska vara närproducerat (frukt och grönsaker förutom på sommaren).
Jag bara undrar, det verkar vara så komplicerat, vad matar föräldrar sina barn med nu förtiden?