Så där brukar en chokladkaka se ut när den legat för länge i solen eller på någon annan för varm plats. Inte aptitligt alls.
Och hur ska jag med mina svaga händer/fingrar kunna bryta en bit? Är det meningen att man skall tugga direkt av kakan? P g a sönderslagna/lagade framtänder går inte det heller. Ser ju inte speciellt aptitligt ut att ta sig an en chokladkaka med kindtänderna....
Helnöt hade vanliga rutor sist jag åt en sådan (inte hur länge sedan som helst).
När det gäller Alladin så undrar jag om hallonlakritskunderna verkligen är samma som Alladinkunderna? De senare är i min värld aningen äldre. Själv gillade jag, efter senare års ändringar, endast trillingnöt och körsbär i likör. Så nu har de definitivt förlorat mig som kund.
Tror ni inte att allt detta är en reklamkupp? Lagom till jul så meddelar Marabou att de inte ändrar i askarna och att chokladen har vanliga rutor igen? De behövde bara uppmärksamheten?