Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
(Rötmånad tex påverkar
Och hur länge den stod framme i rumstemperatur när den var nygjord spelar in.
Ju fortare den kom ner i temp efter tillagning spelar också in. Hur mycket man smakade av den med fingret likaså eller med samma sked flera gånger..)
Tycker det är svårt , vissa har kallare kylskåp ,vissa varmare, rötmånad osv. men jag brukar inte låta såser stå mer än 3 dagar, tycker de börjar smaka unket efter det =p
Gör mycket sås med mjölk själv.
Min erfarenhet är att det mesta klarar sig uppåt en vecka om man tagit hand om det ordentligt. Har du satt in den precis efter att den lagats skulle jag inte var rädd för att äta den efter fem dagar. Har den däremot sått framme ett tag skulle jag inte äta den om den var äldre än två-tre dagar.
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.