Nej, det var inte så jag menade. Men vi jobbar med att lära ut ”normalt ätande” utifrån en fast mall och vi äter också med patienterna (men det är inte de luncherna jag syftar på här). Alla vi äter typ i enlighet med det matschema som vi lär ut till patienterna och mackor räknas liksom inte till lunch då. Ingen som jobbar hos oss äter normalt mackor till lunch, alla äter lagad mat till lunch och tycker att det är normalt. Det är svårt att ha vårt jobb annars, det skiner igenom till patienterna om vi inte lever som vi lär eller iallafall inte tror fullt ut på det vi lär ut. Vi skulle förmodligen inte anställa någon som (tar ditt exempel) tycker att det blir för mycket med att äta två mål lagad mat per dag. Inte för att vi tänker att det är sjukt utan för att man då inte passar för tjänsten. Likaså om man inte vill äta så mycket kolhydrater eller vad det nu kan vara.
Så med den bakgrunden skulle det vara en ganska plötslig förändring om någon slutade äta lagad mat till lunch, och det skulle jag reagera på.
Det finns dessutom nästan alltid mat på mitt jobb om man inte har med sig eget. Jag tar typ aldrig med matlåda utan äter överbliven sjukhusmat från någon tidigare dag
Då tycker jag att ditt inlägg inte riktigt passar in i den här tråden där TS har stora problem med att hennes kollegor helt omotiverat, gränslöst och orelaterat till arbetet påpekar saker om hens mat konstant till den grad att TS mår väldigt dåligt över det.