Estivuz
Trådstartare
Använder mig av Freefarms OptiGnägg 2004.
Såhär står det:
"I foderlistan finns det en kolumn som heter "Struktur". Värdet avser ts-halten i grovfoder. Om du exempelvis har ett eget analyserat ensilage skriver du in ensilagets ts-halt i tabellrutan för struktur. Ofta anges ts i %. 50% ts är samma sak som 0.50 kg struktur. Alla kraftfoder har 0 i strukturvärde, utom betfor som är satt till 0.1. "
Mitt hösilage har 65% ts. Alltså har jag skrivit in 0,65 i rutan struktur. Men det finns ju en ruta till vänster om struktur som heter "Ts" vad ska jag skriva där? Är det två rutor för ts? Jag förstår inte...
Ska jag lämna den rutan tom?
Sen står det också att "Alla kraftfoder har 0 i strukturvärde, utom betfor som är satt till 0.1. " Så jag ska ändra alla kraftfoder till 0 under struktur? Jag ger hästen racing prix. http://www.suomenrehu.com/temporary/file.asp/data_id=769/PrixPB06.pdf Där står det fuktighet 12,5% är det struktur? HAHA jag fattar nada men jag vill verkligen förstöka få kläm på detta. Kan någon ge mig lite tips och hjälp?
Och kolummen "protein" är det smältbart råprotein som menas?? Eller bara råprotein?? :S
Såhär står det:
"I foderlistan finns det en kolumn som heter "Struktur". Värdet avser ts-halten i grovfoder. Om du exempelvis har ett eget analyserat ensilage skriver du in ensilagets ts-halt i tabellrutan för struktur. Ofta anges ts i %. 50% ts är samma sak som 0.50 kg struktur. Alla kraftfoder har 0 i strukturvärde, utom betfor som är satt till 0.1. "
Mitt hösilage har 65% ts. Alltså har jag skrivit in 0,65 i rutan struktur. Men det finns ju en ruta till vänster om struktur som heter "Ts" vad ska jag skriva där? Är det två rutor för ts? Jag förstår inte...
Sen står det också att "Alla kraftfoder har 0 i strukturvärde, utom betfor som är satt till 0.1. " Så jag ska ändra alla kraftfoder till 0 under struktur? Jag ger hästen racing prix. http://www.suomenrehu.com/temporary/file.asp/data_id=769/PrixPB06.pdf Där står det fuktighet 12,5% är det struktur? HAHA jag fattar nada men jag vill verkligen förstöka få kläm på detta. Kan någon ge mig lite tips och hjälp?
Och kolummen "protein" är det smältbart råprotein som menas?? Eller bara råprotein?? :S
Senast ändrad: