Alltså det har skapats betydligt intressantare och smakligare smörgåstårtor de senaste åren.Bland det märkligaste faktiskt. Särskilt klassikern med kombo leverpastej, ost, skinka, grönsaker och räkor! Jag kan ititta på den och uppskatta konstverket, men skulle aldrig ta en tugga.
Det finns helt andra varianter än sådan där "konstig" mischmasch som du beskriver.
Sådana här t.ex., som finns att beställa på vårt närmaste konditori:
Smörgåstårta med skagenfyllning, Räkor, dill, rödlök, ägg, crème fraiche, majonnäs och citron.
Rökt lax, avocado, ägg, hyvlad fänkål, isbergssallad majonäs
Rökt renstek, pepparrot, gräslök, färskost, picklad rödbeta, cocktailtomater
Vegetarisk med fetaost och creme fraiche, soltorkade tomater, cocktailtomater, ruccola och lollo rosso
Och så någon variant jag tycker blir för mycket:
rökt skinka och rostbiff, leverpastej med bostongurka samt legymsallad (där går det för långt för för mig!)