maria_b
Trådstartare
Efter mycket velande så är Bravour första kandidat till mitt sto för tillfället. Jag har nu sett honom Live och även hälsat på honom i stallet, mycket trevlig hingst Det jag dock är orolig över är att han är rätt bitig, har lite grövre ben och allmänt stor.
Mitt sto i sig är normalgrov. Har Lasandos som far som är lite ädlare. Hon har fått en avkomma efter Corlensky som är mkt ädel, stoföl. En avkomma efter Cartier, hingstföl, med grövre ledgångar men ganska nätt kropp ändå. Hon har även fått två hingstföl efter Corlensky och Camaro M som varit lite större med kraftigare ben, de har tyvärr förolyckats som föl så kan inte uttala mig mer om dem.
Det jag undrar är egentligen vad Bravour lämnar typmässigt främst gällande storlek/grovlek? Jag är inte rädd för höjd men vill inte få en grov eller tung avkomma. Dock behöver den inte nödvändigtvis bli så nätt som min CG-avkomma. Stoets mor och syskon är stora och betydligt grövre så även om Lasandos förädlat kan det ju slå igenom från mödernet..
Vågar man chansa med Bravour? För övrigt tycker jag att han passar stoet bra. Har inte så många andra kandidater för tillfället mer än att ta Corlensky på fryst...
Mitt sto i sig är normalgrov. Har Lasandos som far som är lite ädlare. Hon har fått en avkomma efter Corlensky som är mkt ädel, stoföl. En avkomma efter Cartier, hingstföl, med grövre ledgångar men ganska nätt kropp ändå. Hon har även fått två hingstföl efter Corlensky och Camaro M som varit lite större med kraftigare ben, de har tyvärr förolyckats som föl så kan inte uttala mig mer om dem.
Det jag undrar är egentligen vad Bravour lämnar typmässigt främst gällande storlek/grovlek? Jag är inte rädd för höjd men vill inte få en grov eller tung avkomma. Dock behöver den inte nödvändigtvis bli så nätt som min CG-avkomma. Stoets mor och syskon är stora och betydligt grövre så även om Lasandos förädlat kan det ju slå igenom från mödernet..
Vågar man chansa med Bravour? För övrigt tycker jag att han passar stoet bra. Har inte så många andra kandidater för tillfället mer än att ta Corlensky på fryst...