Antar att det är fler än jag som reagerat på slaktförfarandet av grisar? Har inte ens vågat titta helt och hållet på Schyfferts "Köttets lustar" men överväger ändå att bojkotta griskött. Är det någon som vet ifall det är lika illa ställt med slaktprocessen av nötkreaturen. Usch jag mår illa och funderar över att bara äta vegetariskt, fisk och vilt. Hur tänker ni?
Det går ju att vrida ett program hur som helst och just när det kommer till någon som Schyffert så vet vi ju alla att han enbart är ute efter rubriker och att "röra om"
Vill du verkligen ha julskinka så lägg lite extra energi och googla de olika märkena. Du kan säkert hitta info om vilka grisfarmar som finns i din närhet och sedan kontakta dom/se hemsida osv... det är inget jättejobb direkt men beror ju på hur gärna du vill ha julskinka liksom.
Jag tycker man ska vara medveten om all mat man köper och stoppar i sig, var den kommer från, transporttider, besprutning (veg/frukt), levande djur behandling mm ja ni fattar